_mrveee_ Bazı hastanelerde doktoru çağırmak için ek ücret ödüyorsun hatta yüzyılda yok ama para versende gelmiyorlar yani 🤣
Dryprlk Ben de yüzyıla gidiyorum her gün erkek doktor nöbetçi değil. Geçen gün benim doktorum nöbetçiydi mesela. Doğumda olacak mısınız dediğimde de evet doğumda beraberiz dedi. Demek ki gelecek
Ulgorikya GirlandBoy_Mom daha bugün görüştüm dgklı içn paket fiyatı normal doğumda 70.000 sigortasız ise 86.000 fiyat verdiler
Damlademir Dryprlk nöbetçi kimse o geliyormuş ama Seylan hanım genelde nöbetlere kalıyormuş erkek doktor hafta sonları bazen çoğunluk Seylan hamımdaymış
Dryprlk Damlademir aaa bunu bilmiyodum. Çünkü seylan hanıma doğumda olacak mısınız dediğimde evet beraberiz demişti. Size bu şekilde seylan hanım mı söyledi
cauuv1 Yeniyıl zamıyla birlikte güncel fiyat muayene 1700 normal ve sezeryan 33.000. Dogum paket fiyatları da 77.000 olmus
cauuv1 GirlandBoy_Mom ben yüzyıla geçicektim ya kendi doktoruma hastaneme geri döndüm pahalı olmasına ragmen malesef. Cok pahalı ama saglık sorunum var ciddi bisey ve cogu doktor sezeryanıma girmeye korkuyo riske atamam ben yapamam diyolar. Bu kendi doktorum cok bilgili ilk dogumumda güzel yönlendirdi yönetti sürecimi. Eger saglık sorunum olmasa bende devlette yapardım
GirlandBoy_Mom cauuv1 anladım canım çok geçmiş olsun fiyatlar biraz daha makul olsa hiç düşünmezdim çünkü özeldeki doktorum Seylan hanım çok çok ilgili doğumumada girmesini çok isterdim devlete kaldık yine😅
Nisbaral GirlandBoy_Mom kartal umut hastanesinin fiyatları iyi şuan normal ve zorunlu 30bin isteğe bğlı sezryan ise 40 bin düşünürseniz fatih bey çok iyi
GirlandBoy_Mom Nisbaral ben oraya da gittim canım baran hanıma ama pek beğenmedim ondan yüzyıla geçtim ama doğumu devlette yapıcam teşekkür ederim😊