_Nohut_ Kızlar bebegim 10 haftalık, Bu aralar sanki iştahı azaldı gibi, Kendi sütüm yok denecek kadar az oldugu için en çok mama yiyor, Sizin bebekler ne kadarlık günlük ne kadar mama içiyor ?
Duyguceren _Nohut_ benimde 11 haftalık bu aralar azaldı daha doğrusu yediğini kusmaya başladı geceleri 120 veriyorum gündüzleri 90 verip oyalıyorum sonraki öğününe kadar 5 6 biberon içiyor
Paronayanne _Nohut_ canım benim bebeğim 8 aylık oldu. Ek gıdayı da reddediyor . Mama 150 ml içiyor. Kilo alsın diye zorlama. Daha çok reddediyor. Kendinden biliyorum. Kusana kadar içiriyordum. Sonra bıraktım şimdi iyi şükür. Bu arada 11 haftalıkken 60 ml içiyordu
Pinaargunes _Nohut_ bebişim 6 aylık 150-170 cc civarı içiyor ben yarı mama yarı süt ile dengeledim hep bu aralar daha da az sütüm azaldı yani atıyorum 60cc sütümü sağdıysam 90cc mama yapıyorum gibi ama damak diş kaşıntısından dolayı içmediği de oluyor iştahsızlık vs
Nuurr22 Benimki doğduğundan beri içiyor en son 6 aylıkken 5 ölçek içiyordu aynı zamanda emiyor ve ek gida alıyor simdi 7 aylik 6. Ayın sonunda kendisi birakti mamayi