Duruu3 24+1gunluk hamileyim bugün kontrolde gittim oğluşumu gördüm sağlıklı gayet yerinde bu haftalarda nasılsınız kaç kilo aldınız bebek kilosu nedir ve doğum tarih verildiği sesryan olacak anneler Doğum tarihi 15 Nisan Bebek kilosu 750grm 7 kilo almışım şuana kadar 😁🤲🏻🧿💙maşallah
Ulgen Duruu3 canım bende 24+4 üm pazartesi doktora gittim kontrole ve acil serklaj oldum neye uğradığımı şaşırdım şuan evde yatış modundayım inşallah bir şey olmadan atlatırız. Benim kız bebiş 720 gramdı
Alpsmom22 Duruu3 oğlum bu gece 25 haftalık oluyor. 24.hafta kontrolünde 780 gr gelmişti. Ben de 8 kilo aldım. Tahmini doğum tarihimiz 7 Nisan 🩵 inşallah herkes sağlıkla kucağına alır bebişini…
Ozge16_ Duruu3 23+4 olduk bizde, tahmini doğum tarihini doktor mu söylüyor yoksa biz mi sormalıyız durum ne diye, benim doktorum ekstra bi açıklama yapmıyor ultrasonla bakıyo yapılması gerekenleri söyleyip yolluyor 🤦🏼♀️😄
Duruu3 Ulgen maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah peki hiç bir sıkıntı yokmuydu serklaj oldun ya kuzum hisetmedinmi ağrı felan bol bol dinlen
Deryaa3434 Şükür nisan annelerini gördüm 😍 benim de kızım olacak ocak 28 de randevuya gideceğim inşallah Şuan 9 kilo aldım 🫠
Fatmanur12345 Alpsmom22 25 hafta 7 Nisan değildir herhalde biz 26+3 tahmini 7 Nisan görünüyor canım sağlıkla gelsin minik
Smbemdy Bizim mayis gorunuyor ama sezeryan olacagi icin nisan sonu dogar nasipse. Bizde 21+2 yiz sali gunu ayrintuli ultrason vardi 21 haftalik 460gr di 11inde tekrar ayrintili var bakalim ne olacak yuzunu gostermedi insallah bu gidişimde guzel bir poz verir cok hareketli ama yuzunu sakladi bol bol pipi gosterdi ..
Duruu3 Smbemdy ahahah gene cinsiyeti göstermiş annesi deme öyle utangaç bey efendi olcak demek benimkide hep masum böyle kibar modunda beyt🧿😍💙😉 sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
1busragunay Smbemdy Neden iki defa çektiriyorsunuz ayrıntılıyı bizde bıgün gidecegiz ayrıntılı için biraz korku biraz heyecan var karışık duygular. 22+5 iz
Hayelllerhayatttlar Fatmanur12345 bizde 26+4 üz bizede son gün 7 Nisan dedi doktorumuz ama sezaryan olduğu için 2 hafta önden alınacak bebeğim sağlıkla kavuşalım hepimiz inşaAllah
Alpsmom22 Fatmanur12345 ben sezeryan olacağım canım 4 nisanda 38 oluyorum 7sinde alırım dedi doktorum bi aksilik olmazsa. Sağlıkla gelsinler inşallah 🌸
Rojindcl Maşallah bnmde nisan şuan 24+3 olmuşum ama daha cinsiyet beli dğl devlete kontrole gidiyorum ne kdr gitsem kendini göstermiyor 😌
Duruu3 Rojindcl baya saklıyor kendini yaa hiç ozele gitme şansınız yokmu cinsiyet için belki net ogrenirsin orda canim
Duruu3 Ozge16_ canım ben sesryan olacağım için doktorum net tarih verebiliyor tabiki ben soyeldim yoksa catlarim meraktan 15 Nisan’da alırız inşallah dedi çok mutlu oldum 😍💙
Sudezeren81 Duruu3 bende 24 haftalık oldum bugun 750 gram bebeğim 70 kilo olmuşum 🥹 nisanın 25 gibide doğumum daha cinsşyeti belli değil kız dediler sonra erkeğe benziyor dediler hayırlısıyla bekliyorum ayın 6 sında detaylıya giricem 🫶
Duruu3 Sudezeren81 bugün oğluma kıyafet almaya gittim baya baya herşeyi aldım son bir ay dan az kala bez ıslak mendil şampuan gibi seyelri sona bıraktım e bebekten aldım herşeyi okadar güzelerdiki herşeyi almak istedim ahshhshs
Melike1001 Duruu3 bizde 23+5 iz haftaya cuma kontrolüm var enn son 20+6 da gittiğimde 380 gramdı 26 nisan da tahmini doğum tarihi 🥰
Kuumsaal77 Duruu3 bende 25 haftalık oluyorum gece . oğlumu bekliyorum, 8 kilo almışım 🥲en son detaylıya girdim 21+3te kilosunu bilmiyorum sormayı unuttum doktorda söylemedi ☺️ tahmini doğumum nisan ortası olur herhalde. Ayın 15ine randevum var şeker yükleme testi yapacağım 🌸
Duruu3 Kuumsaal77 maşllah hemen hemen herkes bu haftalarda 7 8 9 kilo almış neyapalim bebek saolsun ben şeker yükleme yapmadım kusuyorum hemen ya ☹️😁