Gcan2 https://hizliresim.com/71qc6tw kızlar doktorlar çok kararsız önce erkek dediler sonra kız dediler 12 de erkek dedi,16 da %70 kız dedi iki hafta sonra gel dedi ben isimlerini bile koyuyorum kafamda sonra değiştiriyorlar şimdi kız ismi düşündüm ama yine değişir mi bilmiyorum sizce cinsiyeti ne
Gcan2 yeni_anne2 genelde erkeğe benzetiyorlar ama yüzde yetmiş seksen de bana fazla geldi sanırım doğuma kaldı
Gcan2 minikbebegim06 canım bulundugum şehirde detaylı ultrasyon yapmıyorlar şuan 17 haftalık olduk 20 de sanırım detaylı onun için de şehir değiştirmem lazım 😅
Parinas Gcan2 benim bulunduğum şehirde de yok. 1 saatlik mesafe gidiyoruz başka şehre. Günü birlik ayarlayın gidin lütfen detaylı ultrason şu ana kadar olan herşeyden daha mühim
Gcan2 Parinas yok canım kesin giderim bana da en yakın 5 saatlik mesefade ama tek sıkıntım kar yagarsa yollar çok tehlikeli oluyor yoksa dediğin gibi çok önemli
Parinas Gcan2 off çok uzakmış yaa. Haklısınız o zaman şehirler arası otoyol olur gibi düşündüm. Zor şartlarda olacaksa o da iyi değil. Ne yapmak gerektiğini bilemedim. Doktorunuza gidemezsem ne olur diye bi sorun isterseniz
Gcan2 Parinas sormak da fazla istemiyorum çünkü bana hamileliğimin başında kesende kan var düşük riskin çok fazla dedi başka şehire gittik bunu nerden cikardnz bebek cok sağlıklı dedi sonrasında bebeğin gelişimi geri dedi 🤦
Parinas Gcan2 karışmış biraz işler 🤦doktorunuzdan memnun değilseniz değiştirin bence daha doğuma çok vakit var. Doktoruna rahatça herşeyini sorabilmeli insan