Dilekzamn 7 haftalık hamileyim ilk çocuğum erkek 3 sene önce oldu net hatırlıyorum yani asla böyle bir mide bulantım yoktu midem ağzımda geziyorum şuan sizdede varmı böyle birşey ekmeğin arasına turşu koyup yiyorum ve oğlanda tatlı yemek istiyorum sürekli normaldede severim ama şimdi asla tatlıda yiyemiyorum böyle bir durumda ne yapıyorsunuz
Dilaraa55 Dilekzamn Aynısını yaşiyorum bende 7 haftalığım 🥺 ne yemek yiyebiliyorum ne aç kalabiliyorum iki türlü miğdem allak bullak ve benimde ikinci hamileliğim ilki erkek aslaa böyle bişey yaşamadımm☹️☹️
Parinas Dilekzamn benimde oğlumda 1 gün bile bulantım olmadı. Kızımda da 8 haftada bi bulantı başladı 16 haftaya kadar aç gezdim. Kusmadım hiç ama bulantıdan kafamı kaldıramıyordum parfümler bile midemi bulandırıyordu. Cinsiyeti farklı olacak belli ki belirtiler farklı dediler öyle de oldu. Öneri olarak da zencefil çayı, limon veya kolonya koklamak evi bol bol havalandırmak diyebilirim. Bana iyi gelen şeyler bunlardı. Herşey herkese iyi gelmez zaten. Deneyerek bulun 🌸
Dilekzamn Dilaraa55 kız valla daha deli oldum dediğin gibi açta duramıyorum diyorum ya ekmeğin arasına turşu koydumda yedim napıyım 🫣
Nlykpnk Bu aynı ben ilk çocuğumda asla bu kadar çok bulantı yaşamadım, bunda mahvoldum resmen 12. Haftaya girince azaldı baya, bu arada farklı durumlar olmasına rağmen ikisi de erkek 🤣
Dilekzamn Nlykpnk hadi ya bende bu kadar turşu yiyince hani derlerya ye ekşiyi doğur Ayşeyi diye kız olmazsa soracağım bunu kim uydurmuş diye geziniyorum 🤣
Dilaraa55 Dilekzamn Turşu bulandırmıyormu miğden bulandırmıyorsa söylede bi deniyim bendee 🥲🥲 ekmeği yumuşak bile yiyemiyom kurumuş ekmek olması lazım öyle bişey yumuşak olunca hamur gibi geliyo bana iyice miğdem kötü oluyo
Nlykpnk Dilekzamn ben de ekşi be tuzlu şeyler yiyorum tatlıdan nefret ettim yiyemiyorum bile ama erkekmiş, bende tutmadı ekşi tatlı olayı 🤣🤣
Dilekzamn Dilaraa55 sadece lahana turşusu bana iyi geliyor ilginç bir şekilde onu yiyorum bir ucundan dene yani hiç birşey yiyememektense
Dilekzamn Nlykpnk bayada sürmüş sizin mide bulantınız Allah hayırlısını nasip etsin benim içimdende hep erkek geçiyor ya bakalım 😃
Dilekzamn Parinas evet çok zor herşeyin kokusu geliyor ki mız mız bir insanda değilim ama gerçekten bütün kokular burnuma yapışıyor sanki oğlumda olmadı böyle bir şey tuhaf geliyor
EbSa Oğlumda çok fazla bulantı yaşadım nerdeyse 6. Aya kadar sürmüştü düzgün beslenememiştim bile Şuanda daha bilmiyorum ama yine bulantılar var ilaç kullanıyorum oğlumdakinden daha hafif ama 🤭 en azından kendime daha sağlıklı bakabiliyorum 😮💨 Bulantılar tabi Bence genetik ile alakalı ama cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum 🤷🏻♀️
Dilekzamn EbSa Baya sürmüş sizinde 6 ay inşallah bu okadar uzun sürmez dediğiniz gibi bulantı olunca insan yemeklerdende soğuyor