Edasude Arkadaşlar yumurtlamanızı sağlayacak yöntemler neler denediniz ve sonuç aldınız, yumurtlama sorunum var ( doktor kontrolünde ilerliyorum ) fakat henüz yumurtlamadım kendimde bir şeyler yapmak istiyorum fikirlerinize açığım
Eda42_ Edasude Ben yapmadım ama incir kürü çok duydum zeytinyağında bekleten farklı şekilde yiyen istersen araştır inşallah faydası olur
Zerman66 Reglinden itibaren havuç , kuru incir,kuru üzüm, iki tane yumurta yiyin günde sağlıklı beslenin günde bir tane Beypazarı madensuyu icebilirsiniz bana ALLAH ’ımın izniyle faydası olmuştu birde klomen yada femara falan mı kullaniyo musunuz
Edasude Zerman66 inofolic kullanıyorum, diyetteyim şuan kilo veriyorum dediğiniz besinleri tüketiyorum, ama daha etkili yöntemler bulmam lazım diye hissediyorum çünkü yumurtalarım güzel amh değerim falan iyi ama doktor yumurtaların dirençli dedi
Eda42_ Edasude Çok birşey duymadım havuç suyu böyle yumurta büyüten Instagram da sayfa vardı ismi aklıma gelmedi oradan çok hamile kalan var clif lime diye birşey mi neydi