uykusuz1parol Kızlar nasıl gidiyor sanki bu haftayla birlikte yorgunluk başladı bende hele bugün hastaneye felan gittim çok bitkinim sizler nasılsınız
Nurtanesi89 uykusuz1parol 32+1 🥰 otuz haftadan sonrası daha çabuk geçiyor geliyor bana. 20 ile 30 hafta arası sanki asır gibiydi 🤣
uykusuz1parol gamzeoktay nefes nefese kalma ilk gebeliğimdki kadar yok aslında ama yorgunluk olmaya başladı hele bugün
uykusuz1parol Yasss11 ay ilkinde 36 haftalık doğum yapmıştım tek hatırladığım artık gelsin dayanamıyorum dediğim öyle de oldu hele 40 olup da gelmeyenlerı duyduğumda içim fena oluyor
GulsenUlu Ben de bugun 30+0 oldum, halsizlik bende de var, degerlerime tekrar baktiracagim. Onun disinda cok fazla rahatsizligim yok. Sadece bebek odasi nasil duzene girecek kaygisi var 🫠🥲
uykusuz1parol GulsenUlu öncelikle sağlıkla gelsin bebeklerimiz.Kıyafetlerini bile ütüledim hazırladım ilkinde de erken yapmıştım 30 dan sonra çok zorluyor insanı birde oda düzenleme diyorsunuz 😀😀bana bir fenalık geldi 😂
GulsenUlu uykusuz1parol yikama utuleme isini bitirdim, alisverisleri de bitirdim, aldigim her seyin yikamasini temizligini yaptim. Ama odaya her seyi yığıp biraktim 🤪 bir de cantami hazirlayacagim, somestri bekliyorum onun icin 🥰
uykusuz1parol Dfnsyn beni de biraz sarıyor gibi heyecandan çok korku ikinci çocuk geliyor acabalarla dolu kafamı
Baybygirl25 30+1 gün geçtikçe daha çok hareketlerim kısıtlanıyor gibi bir o kadar da heyecanliyim. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebislerimizi
Sinemm68 uykusuz1parol 30+5 kızlar çamaşır yıkama ev temizliği buzluk hazırlığı vs ne zaman başlanmalı?
uykusuz1parol Sinemm68 ben ilkinde de bunda da 28 29 haftada çamaşırı bitirdim.Bence çok geciktirmeyin.Ev temizliği düzenli aralıklarla yaparım zaten buzluk hazırlığı da yapmadım bunda da düşünmüyorum dinlenmek istiyorum bol bol 😀😀
babyandmom__ uykusuz1parol Ayy bu haftada Nstye girip bebeğin kalp atışları 180 üstü çıkan var mı? Benim stresim bebeğime yansımış olabilir mi ?
Baby_B uykusuz1parol 28+6 dan selamlar 30 a 1 hafta kaldi😅🤭 Cabuk yorulmaya basladim,yorgunluk gelince biraz dinlenip enerjik olmaya calisiyorum Cok sukur kiyafetleri yikayip yerlestirdim diyorum Karnim cok cikti ve bu yoruyor..
uykusuz1parol Baby_B hazırlığı erken yapmak iyi oluyor düşününce 30 çok büyük gelmiyor ama bu haftadan sonra başlıyor genel olarak bir ağırlık