Ayliz Kalbini dinlemek için gittik bugun 8+3 günlüktü bebeğim. Kalbini dinleyemedik ve kürtaj oldum. İçim çok acıyor 😔
Eyluldee Ayliz canınızı hiç sıkmayın Allaha isyan etmeyin hayırlısı böyleymiş diyelim ,herkesin başına gelebilir ilk gebeliğiniz ise olabilir genelde oluyo bende yaşadım ,en kısa zamanda inşallah tekrar nasip olur
Nlnlgn93 Ayliz canım bi doktora mı göründün bazen kalp atışı geç duyuluyor ondan sordum eğer birkaç doktor dediyse doğrudur
Nurrrrr Ayliz Canım üzülme bende kaybettim cok üzüldüm inanki yiyecek ekmekleri yokmuş bu belkide bizim sınavımızdır Allah demişki benim kulumu benden cok sevme yoksa onu senden alırım yinede sen sağlıklısın eşin sağlıklı bir tane daha olur İnsallah canım 😘
Esmstf Canim cok gecmis olsun rabbim hayirlisini versin🙏 üzülme diyemiyorum bende yasadim ama yeri sicak kalirmis hemen arkasindan gelirmis hayirlisiyla bak ben suan 27+5 deyim düşükden 2 ay sonra hamile kaldim ayni sekilde arkadasim kürtaj oldu o da arkasindan hamile kaldi... rabbim hayirlisini nasip etsin🙏
Damlayaz İlk gebeliğimde kalp atışı duyulmadı nisan ayında kürtaj olmuştum, haziranda oğluma hamile kaldım. Şimdi oğlum yanımda uyuyor. İnan kürtajdan sonra içimdeki yangın hiç geçmiycek sanıyordum ama oğlum unutturdu Allahım en yakın zamanda tekrar nasip etsin kucagını boş bırakmasın inşallah
Aslibiyikasli Ayliz aynı şeyi yaşamış biri olarak tavsiyem güçlü ol ve isyab etme. Zor bi durum. Kürtajdan 2 ay sonra hamile oldugumu ogrendim 18. Haftamdayım. Umudunu kaybetme..
Ayliz Herkes adına teşekkür ederim. Rabbim düşmanıma yaşatmasın bu durumu. O kürtaj masasına oturmak çok kötü durum. Rabbim böyle layık gördü aldı benden yavrumu. Yicek ekmeği yokmuş yavrumun bu dünyada inş ikinci kez anne olmamı nasip eder Rabbim