Mrvsmt2502 ASE6154 bir daha girmedi kadın foruma ölmek istiyorum falan yazıp gitti inşallah ölmemiştir🥲
Imasleeper Mrvsmt2502 haususjs biride kocamın spermini yuttum bişiy olur mu diye sormuştu 😂😂😂bide tepki verenlere siz ne anlarsınız yatıp yapıyosunuz bizim fantezi dolu ilişkimiz diye kızmıştı djdof dkldö
Suuu-- Imasleeper Hiç sorma hatta şey dedim , Yüzünü gormedigim insanın Şeyini görmek de Yük olurmuş insana 😂😂😂😂
Gamzeli_03 Ftmnnr yani çocuğu da vardı Rabb’im yardımcısı olsun inşallah cümlesinin artık nasıl psikolojigi kırdı ise
Deleted33000 [silindi] ay geçen yine biri şeyinin resmini atıp sivilce mi ne bişey çıkmış onu gosteriyordu şok oldum sanki gidip sivilcesini sıkacağız🤣🤣🤣🤣
kumsal__ Imasleeper 5yildir çocuk bekleyen biri olarak burda biri 3aydir evliyim 2aydir çocuk deniyoruz olmuyor ne olur akıl verin 🥹 yazmıştı. ve o an kendimden utandım 2ayın yanında 5 yılın lafını yapıyorum diye 🥴
Imasleeper kumsal__ canım onun kesin psikolojisi bozulmuştur saçma tabii öyle bir post🥴 benim eşimin aileside 3. Ayda bana kısır teşhisi koydu çünkü eltim gerdekte hamile kalmış 😂 Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah 💖