Suuu-- Bluebey Bende tuvaletini temizlemiyorum eşim temizler 😂 Bir keresinde temizleyeyim dedim , Şafak operasyonuna gider gibi maskeler bilmem neler yok yapamiycam dedim midem çok bulaniyo 😂😂😂😂 eşim yapar Allah razı olsun ondan 😂😂😂
Bluebey Suuu-- benim esim cocugun sen degistir kedilerinkini ben temizliyorum zaten diyo bakalim dogumca gorceZ😂
Suuu-- Bluebey Gör bak Nasıl degistircek 😂 Benimki ben hastanede senin yanında kalcam diyo benden önce bebeği görecek inşallah Zaten oda tek kişilik sende gel nolcak dedim 😂
Bluebey Suuu-- ozele gidiyosunuz dimi benim doktorda bebegin kordonunu babaya kestiriyomus dogumada aliyolar heralde merakli benim esim kesin girer gelme desemde😂
Suuu-- Bluebey Ben bı özele başladım sonra özel hastane skandalları çikinca devlete gideyim dedim ilgi alaka sifirdi tekrar özele gittim 😂 özelde doğuma karar verdim kesin olarak benim eşim doğuma girmiycek sezeryen Olcam zaten 😂 Bende uyuyor Olcam genel anestezi istiyorum 😂😂
Bluebey Suuu-- direk sezeryan kendinmi istedin benim normal gibi ama bakalim bebis nasil gelcek 😂 sezeryande 15 dkkada cikiyo cocuk valla ablamda sok olmustuk annemle ablam dogum yaptiginda 😂 aynen devlette degisiyo bide doktorlar zor
Suuu-- Bluebey Sezeryeni kendim istedim 😂 doktorda kabul etti eşimde kararı bana bırakmıştı öyle olunca dedikki sezeryen olsun kararim sonradan değişir mi bilmiyorum ama şuan sezeryen düşünüyorum 😂😂😂
Bluebey Suuu-- saglikla gelsinlerde nasil geldiginin önemi yok 🤭🙏 banada normali yapamicam gibi geliyo ama hayirlisi artik az kaldi bekleyip gorucez🫣😂