[silindi] Suuu-- yazamamışım ağrıdan 🤣🤣🤣 benimki gülüyorum diye uyanıyo ne gülüyosun be uyusana artık diyo 🤣🤣
Suuu-- [silindi] Ya benim eşimde uyu diyor ama ben uyuyamıyorum 😂 Tam böyle sabaha karşı bı uykum geliyor uyursam o zaman uyuyabiliyorum sonrada ne zaman uyanirsam işte 😂
Bluebey Teyzenin ugrastigi kizda bi degisik ama yok teyzesi esinin organinimi ne elliyomus o kiz galiba😂😂😂
[silindi] Suuu-- benim artık uykular haram oldu 🤣🤣 38+2 hem doğum yaklaştı onun stresi var hem grip gibiyim tıkandım iyice o ve hem de sancılar 🥴🥴🥴
Suuu-- [silindi] Ben onu bilmiyorum Nasıl yani Ne demek Teyzesi eşinin organını ellemis bugün neler duycam ben daha 😂😂
Suuu-- [silindi] Yaaaa Seninki Geliyo çok az kalmış , Şimdiden Allah yardımcın olsun İnşallah doğumun çok kolay geçer , Güzel haberlerini beklerim inşallah ❤️
Suuu-- [silindi] Bu kadarina da pes 😶🌫️ yeniyim ya kimseyi tanımamak böyle bişey başka uygulamadaydim hoşuma gitmedi 😂 Bende buraya geldim 😂
[silindi] Suuu-- sağol yavruşum inşallah, benim kız 15 gün kala makat gelişe döndü sağolsun zorunlu sezaryen olcam 🥴 Çarşamba günü sezaryen günü belirliycez 🌸
Suuu-- Bluebey Ay ben onu bilmiyordum , neyse amacım başka Kadın milletin acılarıyla besleniyordu ona sinirlendim başkası olsa yine yazardım 😂😂😂
[silindi] Bluebey aman ne bileyim o da garip dediğin gibi, millete laf söylemişti şeye çok gülmüştüm biri de git şeyini elleten kocana söyle bunları demişti 🤣