Merve123a Sezertanla doğym yapcam depend kilot bez kullanan varmi nasil kullanişlimi sizdirma feln yapıyormu
tugceuyan Merve123a ben tavsiye ederim canım ilk 1 hafta hep kullandım ne sızdırma oluyor nede dikiş yerine geliyor gayet rahat
Btugl Merve123a 12 gun önce yaptım doğum depend kullandim çok tavsiye ederim özellikle hastanede çok pratik sızdırmiyor en önemlisi çok rahat ben tekirdagdayim e bebekte var ama ben japon pazarından aldım canbebenin
Burcuveburcum Merve123a ben kullanmıştım çok rahat ya yine alıcam kısmetse ben yaşamadım sızdırma ztn boydan boya ped 👍
Aleynaabirke Ne kadar bode kizlar bide bu kilot tekli mi oluyo kac tane almak lazm bilgilendirir misiniz lutfen 😘
GamzeTopluKk Aleynaabirke paket 10 lu zaten, e bebekten aldım ben 30 liraya.. bedenleri var büyük yada orta diye kilonuza göre seçebilirsiniz
Bktkzycnyt Senayemre m beden dimi l 75 120 arasi yaziyodu almadim ben de sizinle ayni kilodayim hangi bedeni alsak rahat ederiz
Nslhnfdn Merve123a Ben de sezeryanla dogum yaptim. Zaten ayaga kalkana kadar birsey sarmadilar hasta bezi koydular. Daha sonra hastahane yine hasta bezi takti. 3 4 kere de bebek bezi kullandim sonra normale dondu zaten kanama
Hacer2141 Merve123a Ben normal dogum yaptim kullandim. Tabi birinin giydirmesi gerekebilir dikis varsa. Kullanisli..
Senayemre Bktkzycnyt yanlıs hatırlamıyorsam 3 beden var 3.bedeni almak lazım 52 felan yazıyor üstünde