Suuu-- Kizlar Kızlar 💫 Hastane Çantam için artık Yavaştan alışveriş yapmaya Başladım , Ama biberon konusunda kararsız Kaldım Önerisi olan var mı ? Set olarak Cam mi alsam Plastik mi bilemedim …
Imasleeper Suuu-- en başta kendi tutamadığı için küçük boy cam alınabilir sonra kırılma riskine karşı pp almıştım ben avent ve lansinoh kullandım. Lansinoh dan daha memnun kalmıştım
Talentedmom Suuu-- ben ilk oğlumda tomme tippe almıştım yine aynı markayı kullanırım emziği de bu marka almayı düşünüyorum çok iyi ve kaliteli bir marka Philips acente den çok iyi
seyma0661 Suuu-- ben lansinoh tercih ettim forumda çoğunlukla o önerilmişti. Cam biberona cesaret edemedim düşürürüm bebeğin yüzüne vs yada yere düşürüp kırarım diye 😂 2 boy olarak aldım sanırım biri yavaş akış diğeri orta akış
Suuu-- Imasleeper Teşekkür ederim Canım, Bakayım onlara da , Acaba Trendyoldakiler güvenilir mi yoksa başka yerden mi aldiniz . 😊
Suuu-- Talentedmom Siz nerden Aldiniz peki Trendyolu önerir misiniz , Arkadaşım ordan almış ama guvenemedim sağlıklı mıdır acaba 😑
Imasleeper Suuu-- güvenilir canım hatta e bebekten felan uyguna geliyor bazı setler amazonda da bazen çok uygun oluyor emzik biberon felan
Suuu-- seyma0661 Ay bunlar çok hoş , Mavisini görmüştüm Stokta yoktu çok üzülmüştüm, Aklıma gelmisken tekrar bakayım , bunlar saklama kabına da donusuyor benim bildiğim sizinki de öyle mi , Güle güle kullanın inşallah.🧑🏻🍼🤗
seyma0661 Suuu-- evet evet emziği emaneten koydum. cimriye yada akakçeye bakın en ucuz hangi sitedeyse ordan alın bende farklı bi siteden almıştım şuan adını unuttum 😂
Talentedmom mmeltemm18 150 ml olanını almıştım ben çok memnun kaldım antikolik özelliği var var yine aynısını alıcam varsa