yuzirneym Burcuuse batmanı bilmem ama ıspartada önceden güneş hanıma gitmiştim, batmanda özel hastaneye geçmiş. Biraz mizacı sert bi doktor
Rosse00 Burcuuse medikalpark kemal coşkun Yaşam hastanesi zehra cansağ kesinlikle gitmelisin Dünya hastanesi çağlar
Susena Medical Kemal bey , yaşam hastanesinde tahir ve Kenan bey , Dünya hastanesinde Çağlar bey . çevremden bu isimleri çok iyi diye duydum
Eemmyy Burcuuse Batman’dayken Kemal Bey’e gidiyordum medikalparkta. Doğumumu da kendisinde yaptım. Şu an Batman da olsam yine ona giderim. Hatta ikinci çocuk için doğuya gitmeyi bekliyordum . Sırf yine Kemal Bey’e gitmek için , hangi şehirde olursam olayım kendisine gidecektim ama nasip değilmiş.
Fatime217 Medikalde Zeynep burcu şeker var o iyidi devlettede Merve akın beni var şuanlık ona gidiyorum memnunum
Burcuuse Fatime217 Merve akın a aldım bir sonraki randevuyu, bi kaç sefer gittiklerim çok ilgisizlerdi. İlk defa gidecm Merve hocaya
Susena Momoftuna Yaa bilgim yoktu hamilelik durumunu bende daha yeni öğrendim ama tercihim medikalde Kemal bey olucak sanırım