Sevda99 Kızlar merhaba pazartesi günü sezeryen doğumum olucak 😊 Akrabalar eş dost görüşe gelmek istiyor saat kaça kadar görüş yapıyorlar bilginiz var mı 😊
haniferesko Sevda99 benim iki doğumumda da her saat görmeye gelen olmuştu. Bir kısıtlama yapmamıştılar. Hatta 2.doğumumda oğlum gece 12’ye kadar benimle kalmıştı odam da uyumuştu. Sonra ben eve gönderdim.
Imasleeper Sevda99 ben doğurdum akşam 9-10 gibi yürüyüşe kalktım yanımdaki odada düğün vardı sanki o saatte bütün ailesi ordaydı 😂 karışmıyorlar yanii
Hamide_00 Sevda99 özel de bi kısıtlama olmuyor bence cnm ztn özel oda da oluyorsun devlette öyle değil ama belli bi saatten sonra kimseyi almıyorlar odana
myavocado Sevda99 hastaneye göre farklı olur mu bilmem ama, her saat herkes girip çıkabilmişti, gece eşimle kaldık ama annem ve babam gece saat ikiye kadar filan kalmıştı 😅 arkadaş, eş dost da istediği gibi gelip gitti, sizin de öyle olur herhalde.
Mnks35 Benim arkadaşım yeni doğum yaptı özelde saat 10 a kadardı bence çok mantıklı bir kısıtlama tam olması gerektiği gibi hem sende dinlenirsin o saatten sonra ☺