minikelebek_ Merhaba kızlar ben 9 eylülde kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu 8 haftalıkken,40 gün doktor ilişki yasakladı,40 gün geçtikten sonra korunmadık ama 2-3 aydır hala gebe kalamadım bu ay umutluyum inşallah,benimle aynı durumda olan varmı?
Sizdenbirii1 minikelebek_ bende 3 aydır deniyorum ama olmadı ama benım kürtaj sonrasında adetimde azalma oldu sizde o durum var mı 5 günden 3 e düştü
Ahs34 minikelebek_ bende 11 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum 6 aydır denedik olmadı bugün gebe olduğumu öğrendim
ozlem_2727 minikelebek_ 23 ekim de kürtaj oldum 21 kasım ve 17 aralık olarak regl oldum bu ay korunmuyorum bende tekrar bir gebelik istiyorum umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız 🥰
minikelebek_ Sizdenbirii1 hayır benim adetimde düzenli aslında 6-7 gün sürüyor 10 Ekim-11 Kasım-12 aralık çokta düzenli gidiyor ama anlamadım
[silindi] Ben de 27 eylülde 10 haftalık kürtaj oldum bir adet geçirdikten sonra korunmadık ben de henüz tekrar gebe kalamadım
minikelebek_ Sizdenbirii1 PC uygulamasından takip ediyorum 29-30 aralıktı değerlendirdik genel olarak 2 günde bi birliktelik olduğu için çok fazla takip etmedim
minikelebek_ Ahs34 ay maşallah çok sevindim sizin adınıza,Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin
Ladyda Bende 29 temmuzda kürtaj oldum (10 haftalık olması gerekirken 8+6) da kalmış. Tam 40. Gün adet oldum, sonrasında ilişkiye başladım. Ortalama 3 ayı geçti bende henüz bi sonuç alamadım:)