sendekimsinnn Kızlar dün sırtımın üst kısminda bi ağrı vardı snaki tutulmuş gibi bugün dahada arttı ve birden göğüs kafesime vurdu ağrı şuan parmağımın ucuyla göğüs kafesine hafif bastırıyorum aşırı ağrıyo bu neden olabilir acaba
Aydemir00 sendekimsinnn 23 haftalık hamileyim bende yaşadım aynı durumu normaldir bu ağrılar kalıcı değil korkmana gerek yok hastaneye gittim ben ilaç verdi doktorum ama kullanmama gerek bile kalmadan geçti
Hatice9944 sendekimsinnn canım bebek büyüdükce oluyo mide ve arkasına vurur ben acillik oldum hatta soğuk vuruncada artar mide yada gaz danda oluyor mide koruyucu kullan ve gaz için dikkatli beslen
minikbebegim06 sendekimsinnn söylenen ilaç vs kullanmayın bence doktor görüp o karar versin herkeste aynı şey olabilir ama nedeni aynı olmayabilir
sendekimsinnn Ates06 canım bu öylr bi sırt ağrısı değil tam göğüs kafaesimin hizası ağrıyo bide göğüs kafesim ağrıyo
Hatice9944 sendekimsinnn Safrada taş cıktı benim benim de ara ara sırtıma vuruyordu ara ara da düzeliyordu sen de bir safran’a baktır bence bu safra taşı sırta ağrı vurur muş