Nergisim09 Selam arkadaşlar bugün özel hastanede rahîm filmi cekildim Şubat ayında dış gebelik yaşamıştım sağ tupumden tupumu almamislardi film sirasin ds tıkanıklık varmış ama doktor onu açtı
Deletedmom_984 Doktorunuz antibiyotik verdiyse duzenli kullanin, birdaha tikaniklik yapmaz acilan yerler diye biliyorum ben insallah kisa zamanda hayirli haberi alirsin canim💕🤲🏻
Deletedmom_984 Nergisim09 bende kasımda cekildim bitek antibiyotik kullanmistim biraz agrili geciyo ama sonrasi guzel olur insallah🤲🏻💕
Nergisim09 Beyazem- saol canım anestezi aldım ben 5 dakka da işlem bittii sadece basıncı hissettim o kadar
Deletedmom_984 Nergisim09 sagolun size de❣️ benim bi sorunum yoktu 8 aydir deniyoruz cocuk olmuyor doktor tuplere bakmak istedi ama şükür bi sorun cikmadi
Nergisim09 Deletedmom_984 iyi hadi şükür canım benim 4 yaşında kızım var Şubat ayında dış gebelik amaliyatı oldum Mayıs’ta kontrol gittim doktor normal deneyin dedi senin çocuğun var dedi olur dedi 8 ay olmayınca tekrar gittim rahim filmi çekti sağdan olduğum yer tıkanık mis onuda basınçla açmış çok şükür
Beyazem- Deletedmom_984 bizde 9 aydır deniyoruz bu ay da olmazsa bende doktora diyeceğim inşallah.. rahim filminden sonra ihtimal artıyormuş galiba
Deletedmom_984 Nergisim09 evet sizin cocugunuz varmis bence de olur Allah bagislasin 😇 biz de bi ilki yapabilseydik ikinciyi zaten istemiyorum ben ama bi olsa 🤲🏻 bu aydan umutluyum ama gripte oldum bilmiyorum kotu etkiler diye korkuyorum ayin 14-15 i gibi belli olur
Nergisim09 Deletedmom_984 Rabb’im nasip eder canım hiç korkma içini rahat tut olmamasi için bı sebepte yok Allah’ın izniyle olur canım 😍😍🤲🏻
Deletedmom_984 Nergisim09 kafaya takmiyim diyorum ama insan ister istemez takiyor insallah canim rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucagini bos birakmasin insallah cok sagol😇💗👼🏻🌸
Deletedmom_984 Beyazem- tedavi olarak uygulanmiyor ama hamile kalma ihtimalini arttiriyormus tuplerde olan tikanikliklari aciyorlar. Bence de ertelemeyin en azindan aklinizda soru isareti kalmaz hem ihtimali artar🌸