Sedakrt defnevedoruk Meltem hastanesi 950₺ idi. 1265₺ olmuş. Doğumu zam gelmeden kapora bırakmıştık. 27 bin sezaryen
Pelnztrk caglaoztrk ama bence çok ya 1200 dü, 200 tl zam ideal olurdu zaten çok gelen gidiyor kazanırlardı 😂
Merve2496 Hasret72 çok yükselmiş yaa maaşlara bu kadar zam gelmezken sağlık sektöründe böyle dehşet zamlar hoş değil
Aysegulss TugceOrak kesinlikle katılıyorum. Devlet hastanesi olayı tamamen şansa dayalı olduğunu düşünüyorum
TugceOrak Aysegulss hele şuan resmen canım burnumda şehir hastanesinde. Sabah 9dan beri amniyosentez için bekliyorum resmen stresten deliricem. Özele gitsem şuan bana elli kez amniyosentez yapılırdı.
2zannelerii TugceOrak sorma canım sorma çok rahatsızdım ikiz gebelik birde benim endişelerim oldu randevu alayım dedim fiyatı duyunca üzerimden kaynar sular döküldü
Zeynep_ce user2524 ben aradım dün dönüş yapacağız dediler dönmediler bende 2025 fiyatını merak ediyorum egepolün
Eylul41 defnevedoruk 2000 tl.idi 2500 oldu. Sezaryan ise 110 bin tl. Doktorum perintaloji doktoru klinigi var sezaryani dogumlari acibademde yaptiriyor zaten hep pahali idi fiyatlar şimdi iyice uçtu gitti🙂 aylar once ufak bir işleme 32 bin tl ödemiştim simdi bazi yerlede sezaryan 32 bin tlmiş ah ne guzel 🙂
OmerNfs Eylul41 hangi şehirdeki acıbadem bu ben İstanbul fulya acıbademi merak ediyorum da ondan sordum
Eylul41 Binnur__ hamilelik dogum.anı hepsi cok kutsal insan o anın ozel olmasini ister. Mesela eşim dogum anina her seyine sahit olacak. Herkesin fikri kendine tabi saygı duyarim. mesela benim.gittigim muayanesi olan perinataloji doktoru mauyane ucreti 2500 tl. Sezaryan ise 110 bin tl. Hic para umrumda degil bir evladimi kaybettim ust uste gecirdigim ameliyatlar operasyonlar sezaryan lar sonrasi canimla evladimla bedenimle psikolojimle cok agir bedeller ödedim tek istedigim evladimi zamaninda saglikla kucagima alabilmek. Devlet hastanesinede gidiyorum acil durumlarda mudahele edilebilsin diye fakat arada daglar kadar fark var. 1.si ne bir ultrason fotografi ne bir renkli ultrason ne cocugun kilosu boyu ölçümlerini veren bir kagit yok .2. Eşler yaninda degil benim esim bu guzel ani goremedikten sonra ne diye parayi dusuneyim ki o benden cok daha hevesli 3. Asla uzun ultrason sürmüyor 5 dk oldu bittiye geliyor. 4. Ne numara ne iletisim asla ulaşamiyorsun. Ama kendi perintaloji doktorumuza gecenin yarisi dahi ulaşabiliyoruz surekli iletisim halindeyiz bir muayane 20 25 dakikadan az sürmüyor en ince ayrintisina kadar bakiyor butun tedbirleri aliyor . Herseyi cevapliyor guleryuzlu . Devlet hastaneisnde idrar testini dahi zorla istiyorum enfeksiyonun ne kadar tehlikeli oldugunu ben kendim kadin dogumcuya anlatmaya calisiyorum bu kadar ilgisiz alakasızlar ya da hic is bilmeyen asistanlar toplaniyor. Soru sormaya çekilmiyorsun sorsanda agiz ucuyla cevap ilaclari dahi takip etmiyorlar benim deneyimim bu sekilde. Tabi herkesin farkli .Ben bu saaten sonra hic riske atamam . Ozelde mukemmel ilgili bilgili tecrubeli merhametli bir doktora denk gelmişim ayda 2 defa 5 bin veriyorum yeterki saglikla gelsin 🙂
Meltem2910 Deryz bende geçen sene sigorta yaptırdım 14 e yaptırmıştım 28 ocakta bitiyor yenileme ücreti olarak 42 bin tl fiyat verdiler 🥹
Kucumenannee Maltepe küçükyalı Delta hospital Reyhan topuz takipliyim Muayene 1260 bin Normal doğum 36 bin Sezaryen 40 bin olmuş
Gnc91 Aydnkynk jimer de bilge hocaya gidiyorum ben 4 bin olan detaylı 7 bin olmuş muayene ne kadar olmuştur Allah bilir %75 yapılmış resmen
Merve-metin defnevedoruk Esencan hastanesine gidiyorum 1050ydi muayene doğum normal sezeryan farketmeksizin 30 bindi 11 ocakta gidecem bakalım ne kadar zam gelmiş merak ediyorum bende