Mrvdruk AnayimBenAna_ Songül hanım da çok iyidir bende jimere gidiyorum 1500 du en son muayene ücreti yeni ne oldu bilmiyorum 😬
bebekhosgeldin defnevedoruk Ben daha muayeneye gidemedim. Hastaneyi arayıp sormaya korkuyorum fiyatları. Artık hastanede öğrenirim 😂
MerveA2020 Sedanur8224 Evet ama bana yansıtmadılar 21 den 28 e çıkmış normalde. Benim ikinci doğumum aynı yerde 🙈
Emine-tuncfu Minik_kuzularim randevu bulamadım cnm çok baktım devlete devlette perinatoloji takipliyim oda bakıyor 20 30 dakika ama özellikle renkli önerdi bhobrekte ve kalite parleklik var
gunesveguney dsezen ne kadar doğru bilmiyorum ama arkadaşım Acıbadem altunizade de doğum yaptı Ekim Kasım gibi, sezeryan için 100 bin demişti 🥲
gamzemissss Binnur__ Binnur__ kesinlikle katılıyorum söylediğinize bende devlet hastanesine gidiyorum randevu saatimde doktorumda çok tatliş özele gitmeyi hiç düşünmedim
Rmysa97_ OmerNfs size katılıyorum doktorlar aşırı ilgisiz Pendik devlet kadın doğuma gittim ilk keseyi gördüler herhangi bi kan tahlili yapmadılar 11 haftada ikili tarama istediler verdim dün sağlık ocağımdaki ebe çok kızdı kadın 13 haftalık olmuş kan tahlili çok daha önemli ikili taramadan herhangi bi hastalığın varsa bebek için ilaç başlatmalıyız tiroid vs bir tane kan tahlili yapmamışlar diye kızdı devlete muayene için gittiğim süre zarfında da her kontrol bi azar yemişimdir kapıda yarım saat kırk dakika en az randevu saatim geçti ve tansiyonumun düştüğünü bayılacağımı söylediğim halde hiç oralı bile olmadılar üzerine bağırıyorlar burası devlet hastanesi yarım saatte beklersin 1 saatte beklersin diye yaptıkları çok acımasızca asla gidilmez bu yüzden yolun başındayken özel hastaneden doğum paketi aldım
Raokk Rmysa97_ malesef bi çok devlet hastanesi doktorları bu şekilde ben daha çok yeni yim ve ilk gebeliğim şuan gittiğim doktora daha önce kist için gitmiştim göremedi keseyi de 15 dakika da gördü ne hafta hesapladı ne bişi sorduklarıma da cevap vermedi telefonu aldı eline benimle ilgilenmek yerine
DidemB vela eşimde bunun esprisini yaptı😂 evde doğumu düşünmeye başlasak mı acaba filan diye de takıldı😂 özel hastane kavramı çok saçma ama devlet hastanesinde iyi bir ekibe denk gelmiyorsan da hayvandan beter muammele görüyorsun. Özellerin fiyat almış başını gidiyor Allah yardımcımız olsun. Doğurduktan sonra evde doğum en iyisi sloganları atarım bende artık 🤭🤭
OmerNfs Oykuarden Oykuarden acıbadem sigorta derken biraz konuyu açar mısınız nasıl bir sigorta beyden yararlandınız
Gnc91 Aydnkynk detaylı ultrasonu 4000 binden 7000 çıkmış ama muayene 3000 bindi oda 5-6 bin olmuştur zam olarak çok yapılmış