Melek_0288 Frozen doğum ücreti ne kadar mış acaba sordunuz mu bende aydın da Medinova hastanesine gidiyorum
Merve2496 Nurtanesi89 evet her bölgenin medspol’ünde ve doktorunda farklı oranlar var. Sizin ki Max. Olmuş 😀 doktorunuz doçent falan mı
Merve2496 Beyzaltnbs fiyatlar bizi iyi doktor aramaktan uygun fiyatlı doktor aramaya yöneltti resmen😀
selinalt Gulsenbck Allah herkese kolaylık versin el mahkum devlet hastanelerinde durumlar belli gitsende yeterince bilgi alamıyosun başına ne geleceği belirsiz insafları kalmamış
Emrsln Medipol camlica dogum fiyatlarinin zamli halini bilen biri var mi acaba? Ozellikle ssvd icin🙏🏻
Zeynep_ce Zeynep1401 bugün muayene için 1215 dediler doğum ücreti için dönüş yapacağız dediler ama arayan olmadı fiyat bilgisi alamadım
MiracAlpinveUmutunAnnesi Hatice1405 Nihan İlhan. Doktorumdan çok memnunum sırf oyuzden devam ediyorum.
Hatice1405 MiracAlpinveUmutunAnnesi ben damla yasemin hanıma gidiyorum da onun doğum fiyatını merak ediyorum sizin doktorunuz esenler medipolde mi
Minik_kuzularim Emine-tuncfu ben cerrahpasada ücretsiz olarak yaptırdım 1saate yakın inceliyorlar sadece siyah beyaz ekrandan bakıyorlar ve çıktı vermiyorlar önemli olan bebeğimin sağlığı param cebimde kalsın derseniz orda yaptırabilirsiniz 🙂