av0kado Değerin 2000 i geçince görünüyor yani bu da 5. Hafta gibi oluyor. Son adet tarihinizden hesaplayın normal gebelik gibi hesaplanıyor sanırım. Google tüp bebek hesaplama yazın tranfer gününe göre hesaplayın kaçıncı haftada olduğunuz çıkıyor.
Mftt emineeeeeeeee bilmiyorum canım ne zaman pozitif sonuç aldın? Bide benim vajinal bakıldı ondan kalp atışıda erken duydum
emineeeeeeeee Mftt salı günü pozitifi gördük canım vajinal muayene gebelikte sıkıntı değil mi bilmiyorum bende korkuyorum vajinal bakılırsa bişey olur diye
Mftt emineeeeeeeee haftaya görünür Allah’ın izniyle ya, doktorum 9 haftaya kadar da vajinal baktı çok şükür sorun olmadı
emineeeeeeeee Mftt demekki bı sakıncası sıkıntısı yok bende olmuyo diye biliyordum canım çok sağol inşallah gözükür haftaya
Mftt emineeeeeeeee sakıncası yok canım dediğim gibi bende bir sıkıntı olmadı çok şükür, seninde görünür allahın izniyle gözün aydın sağlıkla kazasız belasız kucağımıza alalım ben işlerimizi❤
emineeeeeeeee Mftt inşallah canım Allah’ın izniyle sağlıcakla kucağımıza alırız çok teşekkür ederim 🌸☺️❤️
av0kado mrp2023 tek yumurta ikizi olabilir ☺️ Merak ettim öğrenince yazar mısınız 😍 internetten baktığımda 3 4 haftalık ikiz beta hCG 5000-10.000 arası diyor. Sizin şuan kaç haftalık 😊
mrp2023 av0kado hiç bilmiyorumki transferimin 16.günü henüz kese görmeye gitmedik o yüzden haftamı bilmiyorum ☺️