SinemMmMmMmMmM Kızlar selam bebeğim 2 aylık oldu son zamanlarda geceleri gayet güzel emiyoken gündüzleri emmemeye başladı başına böyle bişey gelen varmı nasıl atlattınız? 😕
Sevimli_06 SinemMmMmMmMmM meme reddi yapıyor olabilir biberon kullanıyor musunuz meme reddi etrafi keşfettiği içinde olabilir
Gulcan0643 SinemMmMmMmMmM büyük ihtimalle meme reddi yaşıyorsunuz benim oğlumdada böyle oldu biberonu kestim ten tene temas ettim sürekli o zaman gündüzleride aldı
SinemMmMmMmMmM Sevimli_06 biberon mecbur kullanıyorum ikizlerim var ister istemez mamada vermek zorundayım. Sadece birinde gündüz emmeme olayımız var gece gayet emiyo meme reddi olsa hiç emmemesi gerekmez mi? 😕
SinemMmMmMmMmM Gulcan0643 meme reddi olsa gecede emmemesi gerekmez mi acaba 😕 ikizlerim var mecbur biberon kullanıyorum mama takviyeside veriyorum çünkü birinde sadece gündüz emmeme olayımız var 😕
Gulcan0643 SinemMmMmMmMmM meme reddi olunca gece emiyorlar gündüz emmiyorlar zaten sen en iyisi bol bol ten teması yap bebeklerinle onunda çok faydası oluyor