Baby_B Nisbaral evet canim Eskiden annem abimi doguracagi zamanda orayi önermemisler Fazla anestezi vurup para kazanmaya calistiklari söyleniyormus Gecenlerde bu haberde olunca oradan sogudum acikcasi
Nisbaral Baby_B ay cidden ne yapacagımızı şaşırdık ya şu zamlarda bizleri çok etkiliyor hastane hastane dolaşıyoruz resmen iyi insnlara denk gelelim diye Allaha emanetiz resmen
Nisbaral Baby_B siz baran hnmda herşey normal giderse vajinal dogummu istiyorsnuz acaba dogum seklim ve hastane kafamı cok karıstırıypr benim
Guleryuz777 Nisbaral bende kurtköy emsey hospitale gidiyorum. 24. Haftadayız gayet memnunuz doktorumuzdan. Geçen ay sormuştum en son normal 28 zorunlu 35 falan isteğe bağlı 50 demişlerdi en son. Yılbaşından sonra zam yapıldıysa bilemiyorum tabi.
Melek3675 didm6134 o hastanede Doğum yaptım doktorum parisa hanımdı bende cok memnundum tavsiye ederim
Baby_B Nisbaral canim simdi geldim doktordan Normal dogum istedigimi söyledim Öncelik normal gibi konustu Doguma 20 gun kala alttan bakiyoruz dedi Duruma göre kararlastiriyoruz dedi Sezaryana karsi bi doktor degil yani Gerekirse sezaryan yapiyoruz Falan dedi Cok guzel ilgilendi bence gidebilirsiniz baran hanima🥰🥰
Nisa58Sivas Baby_B Baby_B Baran hanıma kontrolle gitmeyi düşünüyorum fiyatlar nasıl bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz birde Yaklaşımı ve ilgisi gebeye karşı nasıl 🌸
Baby_B Nisa58Sivas ben 28+6 dayim Cok memnunum canim,20 dakika odasindaydim.Cok guzel ilgilendi.Samimiydi🥰🥰,renklide gösterdi 4boyutluda gördüm🥰 1250 tl muayene guncel ucreti
Nisa58Sivas Baby_B Sevindim birkaç arkadaşımdan da duydum iyi olduğunu normal doğum ve sezeryan doğum ücreti Bilginiz var mı acaba
Baby_B Nisbaral takipli hastama giriyorum dedi Eger ben yoksam acil dogum baslarsa diger hocalar giriyormus Ama takipli hastasiysaniz giriyormus 🥰
Merve2608_ Nuurky caddebostanda Fatih Esen var, ben istanbulda yaşamadığım için gidemedim kendisine ama arkadaşım çok memnundu. Hatta biraz ilerleyen dönemde ikinci bir göz olarak kendisine gitmeyi planlıyorum. Aklınızda olsun
Nuurky Vera hastanesinde didem hanım gidiyorum çok memnun kaldım ailemden 3-4 kişi doğumu ve sürecini orda geçirdi