Emine24 [bilinmeyen] gerçekten mi yaaa😍😍😍 peki bişey merak ediyorum hamileliğinizi hareketli mi geçirdiniz özel bişey yaptınız mı nasıl bu kadar kolay oldu☺
Rukiyee [bilinmeyen] maşallah ne güzel ya 😍 Rabbim bizede öyle doğumlar nasip etsn🙏🏻😊 Allah analı babalı büyütmek nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah 👶🏻😊
deletedmom11 Sende doğurdun yaaaa ben haLa gün sayayım 😂 hadi kız gözn aydın çok sewindim ayyy maşaLLah nasıL doğurdun ayrıntıLı anLat kız çatLatma bizi
ZeynepTrk Oooo süper ya maşallah inşallah bizimde böyle olur Allah analı babalı büyütsün yanlız bişey sorcam ilk doğum muydu?
deletedmom11 [bilinmeyen] sancı çekerken ıkındın demekki bebekde doğuma yürüdü way be 😂 kız çok pis imrendim doğurasım war ama daha 3.5 ayım war 😂
Eda16 [bilinmeyen] Geçmiş olsun canım Allah analı babalı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşAllah 💜💜
Eda16 [bilinmeyen] Geçmiş olsun canım Allah analı babalı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşAllah 💜💜
Nil Valla o kadar kolaymış gibi anlatmışsınki şuan olduğum yerde doğurasım geldi maşallah canım Allah hepimize böyle kolay doğumlar nasip etsin ama dikiş felan atıldımı tam olarak neler yaşadın merak içerisindeyiz müsait olduğunda yazarsan seviniriz herkes senin yazmanı bekliyo bence şuanda 😀
feymu14 Çok merak ettim 37 1 im ama bana çok uzakmış gibi geliyor Doğum bir de önceki sezeryan ... keşke böyle farketmeden sancı olsa açılsam da bir anda doğuverse normal bir şekilde .. dikişle falan hiç uğraşmasam😍
Downtowngirl Gözünüz aydın, darısı bizlere inşallah. Bende merakla cevap bekliyorum 32+2 yim, şuraya kurulayım bekleyim 😂