Baby_B En son 1 ay önce gördüm kizimii,cok merak ediyorum insallah yuzunude gösterir gecen ay göremedik☺️ Detaylida gormustuk sadece🙈 28+6 oluyoruz yarin😍 Bu haftalarda bebis kilosu kac oluyor🥰En son 900 gramdi bebisim
ozgmom Baby_B 27+4 de 1277 gramdı 🩷☺️ Bizimde görüş günümüz taa 31. Haftada ve bizde şuan 28+5 iz daha çoook var ☺️
Nanelimon_19 Baby_B bende yarın görecem inşallah 17+1 olacaz cinsiyeti inşallah kesin öğrenirim bende 🤲🏻
Mlksde Baby_B Bende yarın kızımı görmeye gidiyorum çok heyecanliyim son eksikleride yarin hastane dönüşü tamamlayip artık yıkamaya baslicam 😍
Baby_B ozgmom bende 1 ay beklerken zorlandjmm😅 Bakalim yarini iple cekiyorum Son aylarda hafta da 2 kere gidiliyor galiba onuda sorucam😅Sizin nasil ilerleyecek süreç
ozgmom Baby_B 31. Haftada nst ye gireceksin dedi doktorum ondan sonra geriye 4 kontrolüm kalıyor sanırım 2 haftada bir giderim ama henüz konuşmadık ☺️
Baby_B Rabiaa3404 🥰🥰 2 haftada 1 gitmek icin 2 ayri muayene randevusu mu aliyorsunuz Kontrol gibi cagirabiliyorlar mi?Özel hastane mi bu arada🥰