Teslimenursevil İki testide şimdi yaptım sabah yaptığım test daha koyuydu içime bi kuşku düştü sabah ki testim eczanedendi trendyoldakiletde mi sorun var acaba yada değerim mi düşünüyo 🥺
mrp2023 Teslimenursevil bunlara bakıp kan değerinizin düştüğünü düşünmeniz yanlış bence ☺️ idrar testi sonuçta yanılma payı var
Ysmnpmk Teslimenursevil testlere güvenme canım benim 7.gun yaptığım test daha koyuydu 11.gun daha silikti 7.gune göre bende korkmuştum ama 12.gun kan verdiğimde 736 çıkmıştı ve şuan bebişim kucağımda 48 günlük oldu 😊
umutluanneadayi Teslimenursevil testlere hiç güvenme canım üzme kendini boş yere strese sokma silik çizgi çıkmıştı ama kan değerim 1000 di o yüzden en güzeli kan ile takip etmek
Happymother_15 Teslimenursevil bende trendyoldan predictor test almıştım beşli satılıyordu ikinci hayali çizgiyi çıkarıyordu yeminle hamile sandım kendimi,sonra regl olunca yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam
anneeolmkkk Ysmnpmk canım geç döllenme mi olmuş 5. Günde kan verdim ama negatif çıktı umudum gitti adetimde düzenlidir ama olmuyorum
Teslimenursevil mrp2023 kuzum bende cumartesi vericem eşim illa birlikte öğrenelim diyo onu bekliyorum o yüzden
Teslimenursevil Happymother_15 doğrudur canım zamanında bende çok yaşadım ama bu sefer testlerimin hepsi eczanedendi trendyoldan aldıklarım bugün geldi koyu çıkarmayınca bi şaşırdım
Happymother_15 Teslimenursevil canım testlerle uğraşma bence beni çok hayal kırıklığına uğrattı bu testler kan ver için rahat etsin
Teslimenursevil ZeynepDuru17 kuzum idrar testlerim pozitif çıkıyo zaten 3 gündür günden güne koyulaşıyodu bile yani sadece trendyoldakiler silik çıkınca acaba değer mi düşüyo diye düşündim
ZeynepDuru17 Teslimenursevil testler yanıltır sen idrar testine güven aklına bişi getirme canım benim
Smiley87 Teslimenursevil sabah ilk idrarla ya da birikmiş idrarla yapılan test daha koyu çıkar. Onunla ilgili olabilir en iyisi kan testiyle takip etmek. Hayırlı olsun 🌷
Kivircikkuala Teslimenursevil Ayyyy teslimecimmm kendim kadar sevindim Allahım hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍❤️❤️❤️🌸🌸🌸🌸🧿🧿🧿🧿
Teslimenursevil Kivircikkuala Allah razı olsun canım inşallah artışlarımda güzel ilerlerde sevinirim güzelce🙏🏻
Kivircikkuala Teslimenursevil Ben inanıyorum bu sefer herşey çok güzel olacak hatırlıyor musun beraber flaşla çizgi aradığımız günleri .. Bak şimdi besbelli kuruntu yapma 🌸 Mübarek Kandil günü Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bitanemmm ay kendim kadar sevindim beee 🥹🌸❤️🧿
Teslimenursevil Kivircikkuala evet kuzum ne günlerden geçtimde şükür geldim bugünlere 🙏🏻🌸cumartesi ilk kanımı vericem bakalım sonuç ne çıkıcak transferimin 4. Günü akşamı çıktı ilk çizgim bugün 6. Gündeyim
Kivircikkuala Teslimenursevil Ayyy teslime yaa vallahi çok büyük sınavlardan geçtin Rabbim hayırla nasip etsin gerçekten ama bak gerçekten o kadar sevindim ki gözlerim doldu 🥹 bende opu sonrası arayım şu an ilk adetimi oldum ikinci 5 gün gecikti bende bekliyorum öyle 🥹