seyma0661 Minikask34 25.hafta kontrolde böyleydi. 21.haftada da görmüştük ama siyah beyaz vermişti doktor ☺️
Smbemdy Benim oglum poz vermedi yuzunu kapatti 10gun sonra tekrar gidecegim o zaman insallah gosterir yuzunu..
Smbemdy Minikask34 evet sorma o kadar para verip ozel perinatologa gittim guzel goreyim diye ama bebemin bize yaptigi bol bol pipi gösterdi bize acti bacaklarini. Yuzunu sakladı oysaki ne guzel poz veren bebeler var ..
seyma0661 Minikask34 özele gidiyordum ama doğum ücretlerinden dolayı 28.haftamda devlete geçtim. Devlette maalesef göstermiyorlar cihazları yok sanırım
Minikask34 seyma0661 olması gerek ama araştırma hastanelerinde var evet özel çok pahalı ya napıcağım bilmiyorum bende 30 bin🥹🥲
Momiesss Minikask34 ben de devlet takipliyim ama sirf bu renkli halini gormek icin ozele gittim radyoloji doktoruna gittim 2 bin tl idi
Minikask34 seyma0661 bilmiyorum benim geldiğim şehirde 11 bindi özel hastane bu şehirde böyle söyleyince bu sefer çok pahalı geldi bana bide daha artıcakmış zam 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Minikask34 Momiesss ayyy bende sırf renkli halini görmek için o kadar yol gidiyordum annem kızıyordu doğunca görürsün neden boşa para veriyorsun diye 😅😅😅