Kudenova october bir de omega 3 kullan kesinlikle. Eşin de kullansın. Belki sorun sende değil sperm kalitesi düşüktür belli olmaz. Koenzim q10 kullanın bi de. Bunların hepsi hem sperm kalitesini hem de yumurta kalitesini arttırıyo
october Kudenova acıbademe gittim tedaviye baslıyoruz ilk regl ile inşallah koenzim falan bir sürü takviye verdiler 10k takviyelere verdim iyi değilim 😀😀😀 umarım işe yararlar sana çok teşekkür ederim sağlıkla huzurla büyüt evladını inşallah
Eliftttt Musilk-1 amın canım Allah ınsallah sanada nasip eder en kısa zamanda hayırlı haberi alırsın🙏🥰
Eliftttt Beyza90_ hayır hiç bişey kullanmadım doktora okadar ısrar etmeme ragmen hıc bir takviye vermedi tek dedıgı tup bebek cok stres yapmıstım sanırım olacağına bırakınca stresten o pısıkolojı den cıkınca kaldıgıma inanıyorum
elifbsraaa1 october selamlar benim 0,65 çıkan amh değerim başka hastanede 1.2 çıktı. Başka hastanelere de kan verin, önemli olan yaşınız ki 35 üstü olsanız bile 0,6 amh çok iyi bir değer tüp bebek için
october elifbsraaa1 teşekkür ederim evet tüp bebek doktoru da söyledi bugün 0,6 amh bizim için önemli değil diye 🙏🏻🙏🏻
Kudenova elifbsraaa1 kesinlikle. Embryolog idil bozkurtun amh hakkında bi videosu var. Çoğunlukla amh için kan verdiğiniz gün farketmez dense de yine de reglinizin 2. Günü verin diyo. Bi de gerçekten yükseliyo arkadaşlar beslenmeyle. Bir de d vitamini düşüklüğü de amh değerinin düşük çıkmasına neden oluyomuş bilginize
Kudenova october senin de olcak merak etme hiç canım benim. Ne demek rica ederim. Evet çok pahalı ya çok haklısın. Hiç stres yapmayın ikiniz de. Bana yaz tamam mı lütfen hamile kalırsan🫠
elifbsraaa1 october yaşıtız seni bilmem ama benim çok moralimi bozdular bence başka doktorlara da görünmende fayda var :)) Bu ay nasipse aşılama tedavisine başlayacağız, olmazsa tüp bebek inşallah
october elifbsraaa1 kuzum başka doktor işimi halletmez tüp bebek şart bana tüplerim yok çünkü 😀😀😀 gülüyorum ağlanacak halime
mrp2023 october tüp bebek için düşük bi değer değil bence, 1 ay opu yapılır az yumurta çıktı diyelim diğer ay tekrar toplanır stres yaparak olan yumurtalarada zarar verirsiniz bence
Papatyaleyla october üzülmeyin ben de ilksonucumu gördüğümde çok kötü oldum bi düşüğüm vardı Dr a gittim hemen vakit kaybetmeden tüp bebek dedi ama şükür ben de instegramda takip ettiğim bazı kişilerde bu değerin çok ta anlamı olmadığını çocukları oldugunu görünce kendimi telkin ettim benım ki neden olmasın diye çok şükür kendiliğinden nasip oldu 2 tane kaybettim bundeğere rağmen kanımda pıhtılaşma varmış şimdi 3. Ye gebeyim kendinizi üzmeyin benım de değerim 0.82 sizin de nasip olucak inşallah tez zamanda
october Papatyaleyla çok teşekkür ederim canım bende de pıhtılaşma var hamile kalınca insallah igne kullanıcam ❤️