Happymother_15 october haklısınız doktora ısınmak çok önemli bende Özkan özdamardı doktorum çok sıcak gelmedi kendisi instagramdan araştırdım doktorları Prof Dr Remzi Abalı hocamızı istemiştim iyiki seçmişim ilk denemede tuttu çok şükür
Esra1217 october benim de dusuk amh kaç doktor gezdim unuttum artık 2 düşük 2 kürtaj sonrası olmuş ve doktor bana doğal yollardan hamile kalamazsın demişti tüp bebek için 0.1 bile yeterli diyorlar
Datlikiz october balım şu Instagram’da C-LİFE diye bir macun var ona baksana bende işe yaradı şükürler olsun, sende bi göz geçir istersen
Aysenur222 october merkez farketmiyor canım bursada pr osman develioğlu var instagramdan bak hatta inanıpmaz iyi biri hep ona zaten sıkıntıları daha cok olanlar gidiyor bahcecin kurucu o zaten şuan kendi kliniğinde
Nurays95 Nerminler merhaba bende Murat beyle tüp bebeğe başladım yorumunuzu okuyunca çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰☺️
Gizemnuur55 Kubraa-1 hayır ben salmıştım stres yapmamak için olursa olur dedim olmazsa rabbim büyüktür dedim 3. Ay hamile kaldım
Gamzeli_03 october buradan yazınca uyarıyor veriliyor Mehmet Fatih Karslı takip et kadın doktoru bu değer ile hamile kalanlar var