Kerime99 Kızlar malum lazer gidemiyoruz tıraş ve tüy dökücü de kısa sürede tekrar çıkıyor doğuma ya da muayene öncesi doktora nasil gitmeliyiz özel bölge için cevaplar
Asilzedemom Kerime99 canım ben ilk oğlumdan önce lazere gitmistim 5 yıl önce ondan pek yoktu ağda yaptiriyordum ondan son zaman jilet yapınca hemen çıkmadı ama şimdi ikinci var ne Lazer yaptiridim arada ama bu sefer hormonlar mi bunyemi bilmem olmayan yerde de var tekrar agdaya baslicam bende uzun zman olduğu için acirmi diye korkmuyor değilim ama daha iyi oluyor doğum zamanı
aryadeniz25 Kerime99 doktora gitmeden bir gün öncesi temizleniyorum. Zor oluyor zaten bir de göbüşten görmüyorum zaten önümü 🙈 ayna kullanıyorum
Efnan_Meva Aslaninannesi_ Zararsız mı peki doktorunuzla hiç konuştunuz mu? Bende ikilemdeyim bu konuda doğuma yakın yaptırsam mı diye…
Mrvsmt2502 Kerime99 tüy dökücüde yasak gebelikte. Ben ağda yapıyorum ayna ile ama artık 6 aylık olacak dışarıda ağda ile aldıracağım geri kalan btün yöntemlerde hemen çıkıyor 2 3 güne bir kılla uğraşamam ağda ile 1.5 2 ayda bir alınıyor
Aslaninannesi_ Efnan_Meva valla burdada çok okudum yaptıran ben başından beri ağda yaptırıyorum 31 haftalığım büyük rahatlık gerçekten hatta gidebilirsem güvendiğin kuafördede yaptırabilirsin
Kerime99 Ben ağda yaptıramam çok acıyor o acıya dayanamam bende ⅔ günde bir jilet yapıyorum mecbur ondan devam belki başka öneri çıkar mı diye yazdım ama olmadı
Aslaninannesi_ Kerime99 canım jiletten iyi çogaltıyor jilet iki günde bir ugrasıyorsun zaten karnım büyüdü göremiyorum bile
Smile0 Kerime99 En rahatı ağda kullanımı 1 ay rahat edersiniz. Permatik kullanıyorsanız ilk bir kaç ağdanız acılı geçer ama ondan sonra hem geç çıkıyor hemde acı azalıyor.
Kardelennnsen Kerime99 neredeyse 6 aylıktan beri eşim 3 günde bir alıyordu jiletle 38 +5 de agdaya gittim çünkü ne okursa olsun jiletle bence temiz olmuyo 39 +1 imsuan kafam rahat tertemiz evet aciyo ama değer sonucta doğum yapacacsgiz ve bence bi yerde acıya alışmak gerek şuan doğumu bekliyorum işte
couleurcerise Gilette venus jelli olanla alıyorum her duşta , ağdaya gittim hamilelikte bir kez normalden 10 kat fazla acıdı dayanamadım, ve hijyenik gelmiyor güvenmiyorum
Kerime99 couleurcerise bende Venüs alayım diyorum memnun musun ne kadar surede bir yeniliyorsun başlığını kuru kullanınca işin bittiğinde uzun süre gidiyor diyorlar doğru mu