TugceOrak Ela3466 yemesen daha iyi olur. Doktoruna ulaşamıyorsan internetten bakabilirsin sakatatın gebelikteki zararlarına
Merve6521 Ela3466 sakatat olarak ne canın çekti ? Ciğer ise benim doktorum sorun değil çok yemediğin taktirde önemli değil dedi
Dorammm Ela3466 benim de canım mumbar çekti çok severim .ablam ayırmış bana biraz sabırsızlanıyorum yemek için 😅pek kimse sevmez ama ben aşırı derecede aşeriyorum .hem temiz bir şekilde yapıldığı sürece sorun yok bnce
BusrAsil2019 Ela3466 çok sık olmada da ben yiyorum kokoreç söğüş ciğer ilk gebeliğimde de yedim abartmadığınız sürece hiç bir şey olmaz
Ela3466 Merve6521 evet oydu hiç yemedim hamileliğim boyunca bı oğlum var o isteyince benimde canım c kti cok yemediim ama bı parca birşey
Merve6521 Ela3466 birşey olmaz canım canın çektiyse ye rahat ol doktorum önemli değil ye dedi hatta ben diyarbakırda yaşıyorum millet hamileyken 2. Trimesterden sonra düzenli yiyorlar sırf yararlı diye 😀
Ela3466 Dorammm ay ne bileyim internette yazıyor tuhaf tuhaf bende çok seviyorum çok tuketilmedigi takdirde birşey olmuyormuş😊😊🫶
Dorammm Ela3466 internete bakarsak hamilelikte aç kalın diyor nerdeyse .herşey zararlı çok da bakmamak gerekiyor