vilanelle Altin23 bende de pcos var bu ay inositol kullanıyorum faydalı da oldu, yumurtlama ve çatlamayı gördüm 13.gün size de öneririm
vilanelle annembebegim çizginin silindiği dediğiniz renginin solduğu zaman değil mi? yoksa sıfır çizgi mi
annembebegim vilanelle evet rengi solduğu zaman. Tamamen sıfır çizgi gibi görünmez ikinci çizginin koyuluğu azalması yeterli
Altin23 yenigebe_1 teşekkür ederim inşallah dileğiniz gibi olur her şey 🙏🥹 beklemesi çok zor kafadan atmak daha da zor. 1 ay üzerine düşeyim istedim HSG sonrası kanallar açık oluyor diye
Zarifokur Altin23 ilk olarak bebek isteyen bir eş koca o olduktan sonra Rabbim izniyle bebek olur inşallah.
Altin23 Zarifokur eşim de çok istiyor ve olması için çabalıyoruz ikimiz de rabbim hayırlısıyla versin
Altin23 ipekuysalylmz teşekkür ederim inşallah dedikletiniz bir bir tutar tedaviye gerek kalmadan hamile kalmayı çok istiyorum🥹🙏
Altin23 poyrazmom_ birkaç kişi söylemişti bir gebenin günlüğü Instagram sayfadına yazıp kullanmaya başlamak istiyorum🙏🥹
poyrazmom_ Altin23 evet ben de o sayfadan aldım ilk denememde oldu çok şükür 26. Haftadayız 🥰 Rabbim sana da nasip eder inşallah en kısa zamanda🫶🏼
Altin23 annembebegim pcoslarda doğruyu göstermiyor diyenler olduğu için denememiştim ama alacağım ya umarım işe yarar hemen görürüm yumurtlamayı🥹 havuç suyu erkekte de sperm kalitesini artırıyormyş sanrıım doğru mu biliyor musunuz
annembebegim Altin23 havuç suyunun erkekteki etkisini bilmiyorum ama C vitamini spermleri hızlandırıyor iyi geliyormuş. Eşiniz de C vitamini hapı kullansın ☺️
vilanelle Altin23 Ocean Polysitol, eczaneden aldım. Ben de burdan okuyup direkt aldım normalde yumurtlamayı böyle net yakalamazdım hem de erken. siz de biraz yorumları okuyup değerlendirin derim ^^
hellolittlesunshine Altin23 benim bir tanıdığımın durumuda neredeyse sizinkiyle aynı doktor ona pcos başlangıcı var deyip ilunga-f diye bir ilaç başlattı gebe kalmayı kolaylaştırıyormuş. Ovülasyon testi de yapıyor. Onda da bebeğin kalbi durdu ve kimyasal’da yaşamıştı kürtaj oldu doktorlar sonradan kanının yoğun olduğunu anladı bu yüzden bu süreçte aspirin verdiler gebelikleri o yüzden sonlanıyor olabilirmiş. Hamile kaldıktan sonra da iğneyle sürece devam edeceklermiş. Belki size de bir faydası olur
babyandmomy__ Altin23 herkes kafandan çıkar olur diyor ama imkansızzzz ben şahsen oldu mu acaba şuan döllenme oluyor mudur diye düşünen bir manyaktım 😂 Vitamin takviye vs kullanıyordum diyete başlamıştım güzel de kilo verdim aynı zamanda eşim de diyete başladı ona da folik asit ve balık yağı kullandırdım Keçiboynuzu kürü yaptım ikimiz de içtik sabah akşam Tsh ım yüksek olduğu için ilaç kullanmaya başladım hala da kullanıyorum (kesinlikle bu ve Hsg nin çok etkisi olduğunu düşünüyorum) Hsg çektirmeye karar verdim bu düzeni devam ettirip Hsg çekilen ay korunduk sonraki ay gebeliğimi öğrendim çok şükür 😍 Ovülasyon testi kullanıyordum bir de infertil jel kullandım ne kadar etkisi var bilmiyorum ama benim sürecim bu şekildeydi inşallah tez zamanda sizden de güzel haberler alırız 🩷
Altin23 babyandmomy__ evet ya kafadan atmak imkansız gibi bir şey ancak Allah başka büyük dert verecek ki (Allah korusun) ancak o zaman unutuyorsun onu da kimse istemez. HSG çektirdiğim için umudum var açıkçası. Bir de takviye ve ovülasyon kullanıp doğal yolla hamile kalayım istiyorum 🥹🙏
vilanelle Altin23 beslenmene de dikkat et, ben korkunç beselenen biriydim bu ay çokça yeşillik, avokado, havuç, badem, meyve, sebze yedim, tavuğu nerdeyse kestim çünkü biz pcoslulara iyi gelmiyo hormonlu vs.. inşallah ikimizin de olur :)
babyandmomy__ Altin23 çok haklısın doktorum da adet dönemi gel tedaviye başlayalım demişti ama ben gitmedim birkaç ay denemek istedim çok şükür gerek kalmadı senin de olacak inşallah zamanı var sadece 🩷
ucanpayanda Altin23 hormon değerlerinizde sorun yoksa işe yarar. Bazıların lh hormonu hep yüksek olduğu için yanıltıyormuş sanırım ama benim değerlerimde sorun yok ben yumurtlamayı tespit ediyorum gayet net sekilde.
Z7hra Altin23 Merhaba bende de pcos vardı üç ay denedik olmadı tüm her şey temiz çıkıyordu. Önce Allah ın izni ile bi pcos diyetisyeninden destek aldım düzenli beslenme ve takviyelerle inositol magnezyum omega gibi şeylerle 1 ay sonra hamile kaldım. Nasip işi ama belki işine yarar diye söyleyim dedim. Hayırlısı ile sende güzel haberler alırsın inşallah 🙏🏻