annneyimmm kızlar tam 38+0da çatı muayenesi oldum biraz acıdı suan hafif ağrı ve lekelenme var sizce bu doğumu tetikler mi? Doktor aynı zamanda 1 cm açıklık olduğunu söyledi sizce tahmini doğum ne zaman olur?
Cennetbozkaya1 annneyimmm bende oldum 39. Haftada doktorum lekelenme olabilir endişelenme demişti 1 cm açıklık 1 hafta sonra da olabilir yavaş yavaş açılma başlıyor bir anda başlamaz
Kubra11122 annneyimmm bende 38+3 haftalık hamileyim bugün çatı muayenesi oldum fena bı bel ağrısı var doktora sordum cevap vermedi daha siz danıştıniz mi doktora
Zehra_ulgr3838 annneyimmm Canim o 1 cm açıklık her gebelikte var doğumu tetiklemez lekelenmede normal senin doğumunun tetiklenmesi için en az 4 cm açıklığının olmasi lazım ki tetiklensin
annneyimmm Zehra_ulgr3838 bu sabah jöle kıvamında katı bi akıntı geldi sumuksu ve kanlı et parçası vardı içinde bu nişan mı sizce normal akıntı gibi değildi çok kıvamliydi
Zehra_ulgr3838 annneyimmm evet canım nişan o en ufak sancida ve su gibi olan akıntıların olduğunda acile gitmen lazim
busravrc annneyimmm korkma ben 37 de oldum nişanımda geldi sancı da yaşadım ama o kadar kolay başlamıyor hala doğurmadım🤣
busravrc çatı muaynesinden sonra bir iki gün bacak arası ağrıyor kemikler sızlıyor cocuk rahatsız olduğu için ben üç kere oldum üçündede iki gün sancı çektim yani