Sevimaltnn Kızçeler oruç tutmak istiyorum ama tiroit, folikasit birde d vitamini kullanıyorum bir sorun olurmuki hamilelikte tutuluyormuki oruç
Imasleeper Sevimaltnn riskli bebek susuz kalabilir maalesef farz değil zaten kendi açımdan bebeğimiriske atacağıma sonra borcumuzu öderim yapacak bişey yok
Seherkarakoc Sevimaltnn bende çok tutmak istiyorum ama malesef cok sık tansiyonum düşüyor ve artık doğum yaklaştı 33 haftalıgiz🥺 inşallah sonradan kaza ederiz borçlarımızi
myavocado Sevimaltnn uzun süre aç özellikle de susuz kalınması sakıncalı diye düşünüyorum ben doktorum da önermem demişti, kazaya bırakın bence
Sevimaltnn Seherkarakoc yaparsın canım az kalmış senin şuan tutmak riskli olur Allah korusun sağlıkla al kucağına inşallah
Cihangir09 Sevimaltnn tiroid ilacı içerken oruç tutamazsiniz ilacı içmemekte bebek için sorun yaratır farz orucu bile rabbim hamileye zorunlu tutmuyorken nafile oruç için bebeği hiç riske atmayın bence
Cihangir09 Sevimaltnn tiroid ilacı içerken oruç tutamazsiniz ilacı içmemekte bebek için sorun yaratır farz orucu bile rabbim hamileye zorunlu tutmuyorken nafile oruç için bebeği hiç riske atmayın bence