Esma3222 Kızlar bı sorum var ben 5 buçuk aylık hamıleyım ve bebegım kız hep sol tarafımda hıssedıyorum hareketlerını sanırım kız solda erkek sagda oluyomus erkek olup da sol tarafda hısseden varmı yoksa sadece kızlar mı sol tarafda 🫧🫧
FtmaGlr Esma3222 Tam olarak kaç haftalık, benim şu an 19 haftalık oldu kız solda oluyor diyorlar ama son 1 haftadır benim kız geziyor bazen sağda bazen göbek deliğimin hemen altında bazen solda oluyor hareketlendikçe hissediliyor
mervensa Esma3222 bende 5 buçuk oldum solda hissediyorum ama erkek sağ tarafımda neredeyse hiç hissetmedim
Esma3222 Kuzucukno2 yaa açıkçası ayrıntılıda kesın kız dedıker ama benım ıcımde hep erkek hıssı var sankı bıdakıne erkek dıycekler gıbı gelıyo o yüzden merak edıyorum kız bebegım olsun ıstıyodum küçükten Beri ama hamılelıkten bu yana hep erkek hıssedıyorum rüyama falan da gırıyo Ayrıntılıdan sonra değişen varmı cınsıyet acaba
Elis27 Esma3222 bebeğimin ilk tutunduğu yer sol taraftaydi ve erkek cinsiyeti şuanda büyüdü hem sağda hem solda hissediyorum .
Kuumsaal77 Esma3222 kızımı hep solda hissederdim şuanki erkek herşeyi sağda hissediyorum toplanmasını hareketini tekmesini ☺️
Kuzucukno2 Esma3222 ayrıntılıda kesin kız dediyse değişmez diye düşünüyorum. Ben de hep erkek hissediyodum rüyamda falan gördüm ama kız çıktı 😄 daha ayrıntılıya girmedim ama değişmez herhalde 17 haftalıkken söyledi çünkü
Ozgeanne Oğluma hamile iken hep solda dururdu hatta bazen orada sivrileşirdi karnımın şekli çok komik olurdu 😅 şuan değişmez ise kız bebeğime hamileyim ama fırfır geziyor 😄🙊
Esma3222 Kuzucukno2 değişmez ınsallah bana net bısı demedıler kız olabılır erkek olsaydı şu dıye gosterırdı dedıler bu arada devlete gıdıyorum sonra ayrıntılıda 20 haftalıkken kız olduğunu ogrendım 😂
Fatmadali Esma3222 7 aylık hamileyim ilk günlerden beri hep sağımda hissediyorum kızım olcak ☺️ yani alakası yok 🤭