staRmama Merve_kucuk kuzum ne nerde bu neresi bebek nerede nasıl ultrason bu yav😂 başka varsa at bakayım 🥴
Merve_kucuk staRmama Salak saçma ultrason veriyorlar valla ya devlet hastanesi ne olacak 😒 Tahmin de bile bulunmadı cinsiyetine bakmak için çabalamadı bile.
Burnosunn_annesi Mavili1480 gönlüm kızdan yanaydı ama abisi çok bahsedince artık onun dediği olsun istiyorum doktor da erkek tahmin etti bilmiyorum hayırlısıyla inşallah olsun 🥰
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Ay hadi inşallah cinsiyet kesin olur bende 15 gün sonra gideceğim ikili teste 13.haftamda bakalım cinsiyet kız mı 😂
Mavili1480 Burnosunn_annesi Abisinin gönlünden geçen olsun canım inşallah benim oğlumda kız istiyor asel diyor ismi bile belli bende oğlumun gönlüne göre olsun istiyorum 🥰😊
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Bende alıştım ama emin olmayınca insan bilemiyor ismimiz de hazır kendisi de tam belli olsa 😂
Burnosunn_annesi Mavili1480 ayy Rabbim iki meleğin gölündekini hayırlı şekilde nasip etsin🥰🤲🏻🤲🏻analık başka yine fedakarlık yapmak başka o dediği olsun diyorum 🤭
Burnosunn_annesi Ay kızlar benim cinsiyet tahminim hep karışık herkes farklı hissedip dıyo ya daha cok heyecanlanıyorum haftaya tamamen net olur inşallah 🥰😀😀
GirlandBoy_Mom Mavili1480 alparslan koyucaz sanırım ismini 🥹tam bi belli olsun belli olur canım inşallah pozisyonu uygunsa
Mavili1480 Burnosunn_annesi Bende öyle canım her duam oğlumun gönlünden geçen nasip olsun diye 🥰 banada kız diyen çok oldu erkek diyen az oldu burada 😊
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom ah ah bu pozisyonlar senin paşada sırtı dönüktü demi ama benimkiyle aynı şimdi baktım yine doktor tahminlerimizde aynı kesin netlik kazansın bir an önce 😁