Burnosunn_annesi Mavili1480 bence cinsiyet en güzel 14. haftada biraz olsa da kesin oluyor ilk öyleydi İnşallah birdahakine netlik kazanır 🥲
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi ozaman bi kızçen de olur inşallah kuzum Rabbim her iki duyguyu da tadmayı nasip etsin inşallah 🤲
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom Amin Rabbim hayırlı sağlıkla nasip etsin gönlümden kız geçiyordu ama abisi erkek kardeş arabayla oynarız deyince şimdi artık onun istediği olsun istiyorum Rabbim hayırlı şekilde nasip etsin tabii en önemlisi o teyzesi🥰
Burnosunn_annesi Bnguuu_102 teşekkür ederiz teyzesi teyzesi doktor da erkek diye tahmin etti tabii 1 ay sonra tam kesin olur dedi ama ben bir hafta sonra hakkımı kullanıp gidecem yine 🤭
Bnguuu_102 Burnosunn_annesi Rabbim hayırlı sağlıklı evlat eylesin inşallah gönlündekini versin hayırlısıyla 🥰
Mekselina49 Bnguuu_102 bacak arasına bakıp bizde tahmin yapabiliriz siz nubuna bakarak falan yapıyorsunuz sandım🤣
Bnguuu_102 Mekselina49 nubu olması için yatay vaziyette olamsı lazm bacak arasını gördüyseniz siz tahmin edersiniz o zaman😌