Eymenkuzusu Burnosunn_annesi kiz torunum olack vay lele giydirecm pespembe vay lele 🥳🥳 kiz diyorum saglikli sihhatli hayirli evlat olsn. Kac haftalik oldunz. Doktor tahminde bulunmadi mi
Eymenkuzusu Burnosunn_annesi ne dedi ne dedi doktor ikinciler cok heyecNli oluyro seninki de ikinciydi demi
Burnosunn_annesi Eymenkuzusu evet ya çok heyecanlı😂neyse diyim artık doktor erkek diye tahmin etti haftası küçük diye kesinde değil dedi🥰🤭bende sizlere de sormak istedim 😍
Eymenkuzusu Burnosunn_annesi bu ultrasona bakip soylemedim ilk keseyle bebis gozukuyor ya sen beni etiketlemissn ama ben ona cevp vermemism. İlk muayenen karindan mi oldu yoksa vajinal mi
Husna_2021 Burnosunn_annesi ay sabah beri postu bulmaya çalışıyorum çok sevindim canım yanılma olmaz inşallah Allah gönlüne göre verir inşallah kan yenileme sende de mi yanlış çıktı şimdi 😊
Burnosunn_annesi Eymenkuzusu tamam canım bidahakine derim yine doktor erkek dedi erken hafta olunca dedi hani ilerde bakarız dedi bilmiyorum bakalım🥲
Burnosunn_annesi Eymenkuzusu amin canım tahmin konusunda doktorum ilk gebeliğimdede olan doktor yanılma olacağını sanmıyorum oda alışveriş falan hemen yapma dedi hani her ihtimale karşı hayırlı sağlıklı olsunda 🤲🏻🥰