RabiaGlck Bizde 2 gün sonra 37 olcaz inşallah henüz bi belirti yok artık doğsun istiyorumm çok sıkıldım
Leyla1995 [bilinmeyen] arada karnimin alti kasiliyor gibi oluyor ama ondan haric bir belirti yok bende dogsun istiyorum artik
GamzeTopluKk [bilinmeyen] ben oldum 37+5 in bir hafta önce erken doğum riskim vardı 5 kez yapıldı yarın yine kontrol var 6. Olcak 3 cm ile bekliyoruz bakalım yarın ne olacak
TugceSenelKavak [bilinmeyen] doktoruma özellikle sordum. Bazen Doğumu tetikleyebiliyor o yüzden 39. Haftada yapacağım dedi. Ben de beklemedeyim bakalım.
Nrgll Yaa cok afedersinz ama bisey sorucam.. Bende 37. Haftamdayim ama esimle yaklasmam bebek acisindan zararli olurmu bilen varmi.. Erken dogum riskim var diye cinsel iliski yasakti bana ama son aylarda cinsel iliski dogumu kolaylastiriyo diye duymustum
Coolmom Nrgll valla biz nasıl yatabiliriz uykumuzu nasıl alabiliriz diye düşünürken sizin bunu sormanız 🤔 bilemiyorum doktorunuza bi danışın isterseniz ki karnı burnunda ilişki yaşayabiliyorsanızda helal olsun ne diyim💪🏼
Fatoszeynep Nrgll ben sordum canim 36 haftadayim bende doktorum normal dogumu kolaylastiriyor dedi.dogru duymussun
Nrgll Coolmom can sıkacak yorumlar yapmayin lutfen.... Bende geceleri yatamiyorum sabah olmak bilmiyor 9 10 kere uyandigim oluyo her gece. Sadece cevremde duydugum biseyi sormak istedim bilgisi olan varmi diye
Melisuz Coolmom valla gayette riski yoksa karnı burnundada ilişki oluyor siz zevk almıyorsanız kız napsın
Melisuz Nrgll ya bosver takma yıne dengesi olmayan bir cevap verılmıs ben ilişki yasıyorum canım 37+5 teyım zorlamıyoruz cok sen yınede doktora danıs cekınme ayrıca karnın burnunda olsada esınden zevk alabılmek her kadının harcı degıl aferın sana
Coolmom Melisuz ben orda dengesiz bi cvp verdiğimi sanmıyorum farkettiysen ikimizde doktoruna danış demişiz 👍🏻Sen avukatlığını yaptıysan çekilebilirsin herkes fikrini söylemekte özgür tabi üslupluca dimi🙏🏻
Nrgll Coolmom kimse benim avukatligimi yapmiyo duydugum soylentinin ne kadar dogru olup olmadigi sordum ben burda.sende tutup karni burnunda iliski dusunuyosunuz maabinda bi soylenti yaptin o canimi sıktı.arkadasta sagolsun bana destek verdi ve duydugum söylentide gayet dogruymus. Diger postlari okursan görürsün.