Gulcag TugceSenelKavak hadi bakalım dua et o zaman kuzum bir an önce gelsinler 😂🙈 sen kaç haftalıksın 🙈
Gulcag TugceSenelKavak oy maşallah 😍 az kalmış senin de Allah sağsalim kavuşturmayı nasip etsin hepimize bir avazda kurtulalım inşallah kuzum 😇 ay bir cimcime de sende geliyor 😍
Gulcag Fatmanaz ay keşke beni de aramasalar 🙄😂 bir de sabahın köründe aramıyorlar mı uyuyorum insafsız ne arıyorsun 😒
Meryemsefa Fatmanaz son gunler cok.zor olunca gecmiyo zaman bende artik olmicak diye dusunmeye başlamıştım saglikla kucagina alirsin ins
Fatmanaz Gulcag beni artık o saatte aramıyorlar 😂😂😂 arkadaşlarım dalga geçmek için 12 sen sonra arıyorlar annem (ailem) artık hiç aramıyor ben arayana kadar hepsi umudu kesti 😂
Gulcag Fatmanaz ohhhh huzur keşke beni de aramasalar 😂 bu gün kardeşim kuzenimin oğlunu paylaşmış arayan arayana doğurdun bize söylemiyorsun diye yav benim kızım olacak oğlan resmî o 😂😂😂 4 aylık çoçuk nasıl çıksın benden 🙄😂
Fatmanaz Berivannn aman yarabbim 😂 bizde o yolda ilerliyoruz işte açılma yumuşama hiç birler yokmu acaba
Fatmanaz Berivannn bende aynı böyleyim bugün yeri sildim belki tetikler diye ama hayır olmadı sağ kalçama bi ağrı girdi ki hala ağrıyor bu başka birşey yok
Fatmanaz worin gelde beni gör canım 😂😂 ben artık yürümeyi bile beceremiyorum keşke ördek gibi yürüsem 😂
Fatmanaz Gulcag 😂😂😂 sizinkiler seni iyi makaraya alıyorlar bak 😂 beni dün köpek kovaladı şehrin ortasında yok canım yinede doğuramadım 😂