Lina61 Matmazelll12 İnşallah ya bir yanım çok umutlu bir Yanım umutsuz ilk denemem ne hissedeceğimi bilemiyorum
Matmazelll12 Lina61 valla benim umudum hiç kalmadı lekelenmem peçeteye sildikce geliyor bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif yerleşme kanaması olsa pozitif çıkardı bari regl olayım doktoruma gideyim inşallah sizinki pozitife döner
Matmazelll12 Lina61 merhaba sonucunuz pozitifmi benim negatif tekrar ilaç kullanıyorum bu ay da olmazsa doktorum rahim filmi cekicek
Lina61 Matmazelll12 benimde negatifti tekrardan başladım ilaç kullanıyorum pazartesi günü kontrole gideceğim iğne için Birde sizde bu ilaçları kullandıktan sonra adet süreniz kısaldımı acaba benim 3-4gün sürmeye başladı normalmi bilmiyorum
Matmazelll12 Lina61 bende ilk defa kullandım bu ay kanamam azdı bende ilaca başladım 20 ocakta kontrolüm var bakalım kaç yumurta var
Matmazelll12 Lina61 femara çok güçlü ilaç birde bir sorun olmayınca yumurtalıkların da fazla yumurta geliştiriyor
Lina61 Matmazelll12 iki aydır onu kullanıyorum yumartalarım iyi durumda çatlamışta geçen ay ama neden olmadı bilmiyorum
Matmazelll12 Matmazelll12 evet adetin üçüncü günü fazla yumurtam vardı küçük küçük doktor tekrar femara vermedi güçlü bir ilaç oldugu için yoksa o küçük yumurtaların hepsi olgunlasirdi bir sorunda olmadığı için bende bu ay da klomen verdi daha az yumurta gelişsin diye