ebis GmzCml plt gayet iyi oldugu testtede görünüyo zaten normal olduğu sadece mcv ve mch düşük oda pihtilasmayla alakalı değil galiba
GmzCml ebis plt değerin düşükse korkmalısın diğerleri hamilelikte düşen değerler korkulacak birşey yok yani ama emin olmak istiyorsan Hematolojiye randevu al trombositlerine baksınlar ben 1 Aydır bununla uğraşıyorum
Anne_Son Bende 9 gün önce yaptırdım araştırma hastahanesinde 1 kuruş ödemedim hatta sigortam bile yoktu ama hamilelikte analık hakkı diye birşey var devlet sigortalı gibi gösteriyor yine ücretsiz yapıyor yani
Deletedmom525 Eih92 senin ki ne zaman çıkmıştı.verdim şimdi kanı da bir ay sonra çıkar dedi sonuç. Bende üç kaybım var diye yalan söyledim
Eih92 Htcgnl afas antifosfolipid sendromunun kısaltılmış hali tek kayıba yapmıyorlar devlet ama yinede bir şansını dene benim de iki kaybım var yaptılar özel çok pahalı
Eih92 Deletedmom525 iyi yapmışsın başka türlü yapmazlar ben üniversite hastanesinde yaptım sanırım en geç 10 günde çıkmıştı ama bu antifosfolipid icin bazıları Baya geç çıkıyor
Merveozkynk ebis benim plt yani trombosit değerim 750.000 olduğu için pıhtılaşma yüksek diye kan sulandırıcı iğne kullanıyorum