sendekimsinnn Kızlar bat 4 ocak şuan hamile olsam erken gebelikte kesin çıkarmı yoksa çıkmama olasılığı olabiliyormu az önce erken gebelik testi yaptım çıkmadı başına böyle bişey gelen oldumu
Nurglll sendekimsinnn ben hamile olduğumu kan da öğrendiğim halde beklenen adetten tarihinden bir hafta sonra erken gebelik testi yaptım ve testte çıkmadı. Umut vermek istemiyorum istersen kan ver varsa yoksa çıkar canım. Allah gönlüne göre versin bugünün hattrına yüzün güler inşallah
ucanpayanda sendekimsinnn o zaman çıkardı canım. Ama sen yine de umut kaybetme belki aldığın test yanlıstır bekle adet olmazsan tekrar yaparsın
sendekimsinnn ucanpayanda aynen öyle yapıcam canım ama adet olucam bence büyük ihtimal bakalım 2 gün var
ucanpayanda sendekimsinnn ben genelde 2 gün once negatifse salıyorum kendimi hamile değilim ya falan diye . Kasarsam adetim de gecikiyor 🤦🏻♀️
sendekimsinnn ucanpayanda hamile değilsem inşallah adetimde gecikmez ya 2 aralık düşük yaptım ilk adetim olcak olursam
sendekimsinnn Nurglll Allah razı olsun canım 2 gün daha beklicem olmazsam tekrar test yaparım 2 aralıkta düşük yaptım 7 haftalık o yüzdende daha çok istiyorum düşük olunca bi boşluğa düştüm