aryadeniz25 Kızlar ben bugün çalışamaz raporu aldım ve işyerine yolladım 32. Haftadayım bu arada bundan sonraki süreçte tekrardan rapor almam gerekiyor mu gebelikte yada doğumdan sonra bilgisi olan yardımcı olurmu acaba 💕
Sahim aryadeniz25 fikrim yok bu konuda ama şunu sormak istiyorum bende size. Tam 32 haftalıkken mi aldınız ben 32+5 te alıcam sanırım da bi sorun olur mu acaba bilginiz var mı
Rabiul aryadeniz25 hayır çalışamaz aldıysanız sorun yok doğum yapınca doğum yaptığınıza daire rapor gönderecekseniz ki paranızı alasanız
Rabiul Sahim sorun olmaz bende 33+2 de ya da 34+2 de almıştım tam hatırlamıyorum 32+5 de alırsanız fazla olan günler doğum sonrasına aktarılıyor yani 5 gün doğum sonrasında aktarılıyor
aryadeniz25 Sahim kuzum bende bugün aldım ve bende 32+5im bugün iş yerim raporu sisteme girdi bugün. Kimisi olmaz dedi bana da iş yeri kabul etmez falan dedi ama kabul etti.
aryadeniz25 Rabiul anladım kuzum peki bu raporu direk doktora mı söylüyoruz yani doğum yaptığımıza dair raporu doktordan istiyoruz değil mi kendileri herhangi bir rapor vs vermiyor