Bebikk_10 Kızlar 4. Ay atak haftası en zorlu atak dönemi diyorlar . Peki bu atak haftası her bebek de olur mu? yada zorlu mu olur her bebekte ? Sakin geçirenleriniz var mi? Birde belirli bi haftası var mi yoksa 4 ay içinde herhangi bir haftada mi? ( 16 - 20 )
Hulo2105 Bebikk_10 mesela bizim 3.5 aylıkken başladı yaniii 14. Haftada yavaş bozulmalar başladı. 16. Haftada zirveye vardık ve 2 hafta sürdü. Şu an 18. Hafta 4 günlük. 4-5 gündür düzeldi gibi yani artık çığlık atmıyor geceleri uyuyor. İşin özü 1 ay sürdü ve perişan olduk diyebilirim cinnet geçirmiştim artık. Ama şimdi de diş meselesi var o daha zor sanırım
Meryoss Bebikk_10 benim kızım girdi 4. Ay atagina şuan 5 aylık sukur geçti 1 hafta falan sürdü ama felakettik uyumuyor sürekli ağlıyor hep kucaktaydi yere kendini koydurmuyodu
Sevimli_06 Bebikk_10 3 aya girdiğinde başladı 2 gün sonra 4 aylık hala aynı ama giderek azalıyor ağlamaları
Bebikk_10 Hulo2105 Ya seni ve @metemom_ biliyorum 🥲 Bebeklerimiz aynı dönem de doğduğu için postlarinizi takip ediyorum:) Cok şükür zor da olsa atlatmışsın. İnşallah bu kadar zorlandığın tek atak haftası bu olur :)
metemom_ Bebikk_10 bebeği doğurduğumdan beri en çok 4. Ay atağında zorlandım Allah yardımcınız olsun 😂😂
Bebikk_10 Hulo2105 Biz de 4 ay 4 günlüğüz her an tetikteyim 🫣 Cok şükür şuan hersey yolunda inşallah böyle de devam eder 🧿🙈
Bebikk_10 Hulo2105 İlk 40gunumuz abartısız öyle geçti. Ama çok şükür 40dan sonra bıçak gibi kesildi. Derlerde inanmazdım 🙈
metemom_ Bebikk_10 geçti canım sakinledi en azından uykusu tam düzene binmedi hâlâ ama sürekli ağlaması bitti