Nur_2737 Regl olmama 6 daha varken erken gebelik testi ve normal kaset testler de silik çizgi çıktı kanimda 274hcg sağlık ocağına tekrar gidemiyorum hamilemiyim
Fatma5806 Nur_2737 evet canım hayırlı olsun gebelik var🥰2 gün sonra tekrar 2 katı veya %60 yükselmesi lazım
Nur_2737 Fatma5806 değer düşük mü yoksa normalmi sadece regl döneminden sonra belli olabilcegini soylemisti biri.6 gün öncesinden anlaşılmasinin mümkün olmadığını söyledi :(
ucanpayanda Nur_2737 2günde bir %60 artması lazım en az sen 2günde bir kan ver kaç ile başladığın önemsiz
Miyosss Nur_2737 canm bnde adette 6 gün önce 16.5 ile öğrendim. Öğrenilebilir yani sıkıntı yapma hayırlı olsun. 2 günde 1nkan verip artış hızına bak mutlaka
tazee_anneee Bende adet günümden 4-5 gün önce öğrenmiştim ve 34 değerle öğrenmiştim şuan 8 aylık hamileyim
Nur_2737 tazee_anneee oow e o zman benim değerim gayette yüksekmiş içim rahatladı rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin dizede inşallah 🥰
Miyosss Nur_2737 değerin 2000lere gelince git canm öncesinde zaten kese görünmüyor orda da kan takibi yapılıyor o yüzden erkenden gitmene gerek yok. Birde erken gidince bazı doktorlar saçma sapan konuşuyor dış gebelik boş gebelik bilmem ne. Ne kadar geç o kadar iyi
Fatma5806 Nur_2737 bence değerin çok güzel canım önemli olan 2 katını bulması umarım sağlıkla ilerler🥰
Gokceliiiiii Nur_2737 ben de adetimden 4 gün önce öğrendim 62.2 değerle 2 güne bir kan veriyorum aynı hastanede aynı saatte isterseniz siz de öyle takip edin 😍
Nur_2737 Gokceliiiiii sağlıkla kucağıniza alın inşallah maalesef yakınımda sağlık ocağı hastane yok fırsat bulabilirsem yaptirabilirim ancak