Nadiya07 Habibe08 Canım bence sabret 16 yı bekle. Şaşırabiliyor doktorlar. Az kalmış zaten aklını başka işlerle oyala bence.
queenanne1 Habibe08 19+3 te öğrendim bebek kendini göstermiyordu yani bebek ne zaman isterse o zaman öğrenirsiniz özelle devletle alakası yok gibi geliyor ikisinede gittim ben😂
Asilzedemom Habibe08 oğlum 12 de öğrendim ama bunda 17 ama hala net değil erkek tahminim dedi detaylida 6 aylıkken olacak bakalım ne
gmz_cpkn_96 Habibe08 özel takipliyim kuzum ben ikili ve üçlü test yaptırmak istemedim 13.000 TLye mygen de yaptırmıştım
asellmom Betyas123 neydi cinsiyet bebişinizin bende 12+0 da gidicem o güne denk geliyo randevum erkekse belli olur diyolar ama
Aylovi 2 gün önce gittim maalesef göstermedi bacak arasını 15 haftalık şuan 2 hafta sonraya randevu aldım sadece cinsiyet için gidicez inşallah belli olur ilk gebeliğim çok merak ediyorum
yuzirneym Aylovi kandan kromozomlara bakarak cinsiyeti söylüyolar, benim kanımda “y” geni çıkarsa erkek olduğu anlaşılıyor :)
Mavili1480 Habibe08 Benimde aynı kız hissediyorum hep doktorda kız olabilir dedi bir sevindim ama beklemek zor oluyor 😊