2424aa Tugbaelifzeynep çok güzel olmuş sağlıcakla kucağınıza alın inşallah hangi siteden yaptırdınız 🥰🙏
FtmaGlr Tugbaelifzeynep Çok güzeller link var mı ? Birde mayıs sonu doğum yapıcam o zaman için sıcak mı olur bilemedim ?
Parilti007 Sağlıkla gelsinler 🌸 biz de bir kız bir erkeğiz hayırlısıyla kucağımıza alalım🥹 kaçıncı haftadasınız
Tugbaelifzeynep 2424aa elzeyn.store Çok iyi ilgilendi bayağı Ürünleri kendi dikiyormuş fiyatları da normal uygun sürekli iletişim halinde kadın hamileliğizde sizi çekiyor yani🙂
2424aa Tugbaelifzeynep anladm canim teşekkür ederim cinsiyetimiz tam belli olunca bende sayfaya bakarim
Tugbaelifzeynep mrp2023 Bayan bana onu Ütüsüz atmıştı şimdi düzeltilmiş bir şekilde geri atmıştı yanlış resmi yüklemişim🙂
Neferut Tugbaelifzeynep Teşekkür ediyorum hayırlı kandiller tüm dualarınız kabul olur inşallah 🙏 bence çok büyük şans bir kız bir erkek 😅 bende hep onun hayalını kuruyordum oğlum oldu demek ki hayırlısı buymuş benim için 💕
Tugbaelifzeynep FtmaGlr penye ile aynı özellikte video atmışlardı bize sadece o ince müslinlerden değil Sonuçta kışın doğacaklar çocuklar üşür yardımcı oluyorlar gene de konuşursunuz