keyfimin-kahyasi-misin Ewet gün guncelemesi yapıyoruz Tam düze çıktı 90 oldu bile 🥹🥹Geliyor ikinci paşam Hayırlısıyla gelsin. Ama hiçbisey yapılmadı hazirlik vs hala beklemede😂😂 ya sizin ?
mcansu keyfimin-kahyasi-misin uygulamada son 78 diyor ama ortalama 65 gün falan kaldı sanırım 7-10 Mart gibi doğumum yüksek ihtimalle 🩷 eksik gedik işlerinin yarısı tamam yarısını da bir ay içinde hallederiz inşallah sonrası yıka pakla 🥰
keyfimin-kahyasi-misin Balbebek012 Ay ewet bende çok heycanliyim Sanki ilkmis gibi Bebem bide o kadar buyukte değil ama Olsun İlk gibi 🥹🥹💙
Balbebek012 keyfimin-kahyasi-misin evet ben de öyle hissediyorum ya halbuki iki aşkım daha var ama heyecanla bebişim doğsun istiyorum 🥰 sağlıkla gelsin minikler annesi
Balbebek012 keyfimin-kahyasi-misin a ne güzel ard arda olmuş benim 2 ve 3 bilerek arda arda yaptım araları tam 21 ay olacak olsun bakalım 💙 bir de büyük ablamız var 5 yaş olmak üzere
keyfimin-kahyasi-misin Gamzecebecii Ewet geciyor 🥹💞ama Bı zaman sonra geçmiyor hele son üç hafta asla gemciyor ilk Oglandan biliyorum 😂💙
Bnguuu_102 Son 60 hayırlısıyla 40 gün aşırı aşırı hızlı geçti bir an önce tamamlayım bence hazırlıkları ben 2-3 hafta sonra her şeyi bitirmeyi planlıyorum eksikleri tamamlıylrum luan
keyfimin-kahyasi-misin Bnguuu_102 Ayy az kalmış 🥹 benimde hızlı geçiyor son bı kaç haftadır ve Agirlastim belim çok ağrıyor bir an evvel yapılmalı herşey ya 🥲
keyfimin-kahyasi-misin Balbebek012 ya benimkiler gibi olacak aralaro maşallah 💙isteyerek yaptım bende Çok arkadaş canlısı Oynayacak birini istiyor yanında ben yetemiyorum . Onuda geçtim ben kendim hazırım istiyorum . Herşeyi sil baştan alırsam Beceremem
keyfimin-kahyasi-misin Kubraylvc maşallah 💞Sağlıkla gelsin 100 diyince hızlanıyor 🥹ama Biraz daha düşünce yavaşlıyor 😂😂
Balbebek012 keyfimin-kahyasi-misin kızımla oğlum arası var ara vermek de zor şimdi bakaşım yakın yaş nasıl olacak 💕💕💕 sağlıklı olsunlar iyi olsunlar da zaten ben başka bebiş düşünmüyorum
keyfimin-kahyasi-misin Sukrangoler Maşallah 💙ewet bizdede aynı ne ara geçti on gün hiç anlamadım ama son üç hafta bir ay asla gecmicrk 😂
keyfimin-kahyasi-misin mcansu Sağlıkla gelsin ♥️ Yıkama işini ben başladım yenice 😂♥️Çünkü ilerledikçe kendimi kaldiramicam ya da ağrıdan Rahat edemicem